פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מחבר ולמשחקים לא מקוריים :s05:יש לי ntsc-j ואני דיי תקוע איתה, היא מריצה צרובים, אבל רק מהאזור שלה, קנניתי בתיאלנד
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מחבר באמת אמרו לי שזה לא עובד ככה, אפילו כאן בפורום אם אני לא טועה אתה בטוח בזה, חבל על עוד 25 שקל
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מחבר וואי, איזה קטע לא ידעתישאלתי ואמרו לי שזה רק כדי שהמשחק יוכל לעשות BOOT, וכל SS צריך להתאים למשחק שלולדוגמא SS של NTSC למשחק של NTSCעכשיו אני בחיפושים של SS של NTSC-J ל Kameo, בנתיים לא מצאתי
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים מחבר עידכוניםמצאתי SS למשחק עם איזור יפן, חיברתי אותו למשחק (בלי SS)ה 360 לא מצליח לקרא את הדיסק
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים נכון להיום לא ניתן לשנות את האיזור של XBOX360!SS מיועדים רק כדי לאפשר לך לשחק בדיסקים צרובים.נכון להיום, אי אפשר לשנות איזורים ו/או לשחק במשחקים מאיזור אחר מאשר האיזור של הקונסולה עצמה.לכן, מומלץ לקנות קונסולה מאיזור PAL, מכיוון שלאיזור זה משוחררים בסופו של דבר כל המשחקים שלא מיועדים לשוק היפני. וכמובן, לנו, בתור ישראלים, יהיה יותר נגיש וקל לקנות משחקים PAL בחנויות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.