פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים ביטלתי FIREWALL לגמרי. מה עושים?קראתי על הנושא בפורומים אחרים וגם שם לא מצאו פתרון לבעיה הזו. נראה שהבעיה מתרחבת... כאן: http://forum.emule-project.net/lofiversion/index.php/t115588.htmlקראתי שזה לא הספק, לא הWINDOWS ולא שום FIREWALL אחראים לבעיה.מה עושים!?!?!??!?
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים מחבר אתה עובד ברשת ??אם כן אז צריך להגדיר הגדרות בנתבלא עובד ברשת. אין לי נתב. יש לי מודם. מחובר בכרטיס רשת. לא שיניתי שום הגדרות ושום חומרה. גם בכל המקרים שקראתי, גם שם הם לא עשו כלום.
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים מחבר אז אתה אמור רק לפתוח פורטים בFIREWALL שום דבר מעבר לכךאין פיירוול בכלל. תקרא מה שכתוב בפורום שפירסמתי ותראה שגם כשאין אנטי וירוס, פיירוול, וכו'. ואף מערכת חדשה, כלום לא עוזר.
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים מחבר ניסתה להחליף לפורט אחר אולי הנוכחי תפוס :-\כן. החלפתי ל5 פורטים אחרים.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר פתאום, היום נפתרה הבעיה בעצמה. לא יודע איך ומה, אבל היא נפתרה בעצמה.בזמן שלא יכולתי להתחבר לשום שרת של האימיול, התחברתי בחיוג ידני לאינטרנט ולא ע"י תוכנת חייגן של הספק. מישום מה זה כן עזר. והיום כשחזרתי להשתמש בתוכנת החייגן, האימיול כן עובד.אין לי מושג למה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.