פורסם 2002 בינואר 323 שנים 1. נעלם לי הLANGUAGE BAR ומאז נעלמו עיקבותיו ואני לא מצליח להחזירו2. למה הוא לא עושה לי GROUP מסומן לו שיעשה
פורסם 2002 בינואר 323 שנים מחבר בסדר הבנתי, זה עושה את זה רק מעל 7 חלונות (יש דרך לשנות את מספר החלונות שהוא יתחיל לעשות GROUPING?)נ.בבקשר לשאלה הראשונה הסתדרתי(תונה לי, לעצמי ולאנוכי)
פורסם 2002 בינואר 323 שנים בסדר הבנתי, זה עושה את זה רק מעל 7 חלונות (יש דרך לשנות את מספר החלונות שהוא יתחיל לעשות GROUPING?)מאיפה הבאת את המספר המזעזע הזה?אצלי זה עושה ל-3 או 4 חלונות
פורסם 2002 בינואר 323 שנים מחבר פתחתי שבע חלונות של ישום מסויים ורק אז הוא התחיל לקבץ אותם...אולי מישהו יודעאיך אפשר להגדיר את מס' החלונות המינימלי שהוא יתחיל לקבץ אותם?
פורסם 2002 בינואר 423 שנים תלחץ על השורה של ה start עם לחצן ימני תיכנס שם ל toolbars ותסמן language bar
פורסם 2002 בינואר 423 שנים נמאס לי מהשאלות המטופשות האלו פשוט תשחזר את המערכת לאתמול וזה יעבוד לך ואל תתוכח איתי כי גם לי זה קרה לפני כמה ימים אבל הוא מחק לי את המחשק fifa 8) 8) 8) 8) :D ;D >
פורסם 2002 בינואר 423 שנים מחבר סלח לי אבל זו תגובה של אידיוט! מזל שלא אמרת לי לפרמט ולהתקין מחדש! :lamer:
פורסם 2002 בינואר 423 שנים לפי דעתי XP עושה גרופ מתי שכל הסרגל למטה מתמלאובמקום להקטין את גודל האיקון בסרגל (כמו שהיה בעבר) ככול שפותחים לךונות נוספים, הוא עושה גרופ!
פורסם 2002 בינואר 423 שנים נמאס לי מהשאלות המטופשות האלו פשוט תשחזר את המערכת לאתמול וזה יעבוד לך ואל תתוכח איתי כי גם לי זה קרה לפני כמה ימים אבל הוא מחק לי את המחשק fifa 8) 8) 8) 8) :D ;D > תגיד לי לא מספיק אתה משתמש חדש אתה גם ישר מתקיף פה אנשים? גם אם ישאלו את השאלות הכי דפוקות שיש אתה או תענה או תשתוק ולא תענה לא צריך את התגובות המטומטמות שלך
פורסם 2002 בינואר 823 שנים פתחתי שבע חלונות של ישום מסויים ורק אז הוא התחיל לקבץ אותם... אולי מישהו יודעאיך אפשר להגדיר את מס' החלונות המינימלי שהוא יתחיל לקבץ אותם? TweakUI ל XP יעשה את העבודה בקלילות
פורסם 2002 בינואר 823 שנים אולי כן, אבל החרא הזה גורם לנפילות במערכת, משום מה תמיד אחרי שהתקנתי XP ואחריו את התוכנות האלה, קרה משהוא לא נעים, אני חושב שמוכר לך המצב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.