עבור לתוכן

8800GTS 320VS 7900GTX 512 + VidMem Watcher.

Featured Replies

פורסם

סקירה נחמדה מאוד שכוללת את שני הכרטיסים שבכותרת ומיספר מצומצם יחסית של מישחקים לצערי..

תוך כדי הרצת הבאנץ נעשה שימוש ב VidMem Watcher (תוכנה שבודקת בכמה זיכרון גרפי הכרטיס מישתמש) וניתן ליראות בברור איזה מישחקים ובאילו הגדרות נעשה שימוש ביותר או פחות מה 320 מגה של ה GTS וכיצד זה משפיע על ביצועי הכרטיס.

http://www.nvnews.net/reviews/evga_geforce_8800_gts_320mb/page_2.shtml

* יש שם לינק לתוכנה אם אתם מעוניים ליבדוק אם אתם מנצלים את כל הזיכרון של הכרטיס או שיש לכם ספייר ;)

פעם ראשונה שאני נחשף לתוכנה הזו ואני פשוט לא מבין למה לא מצרפים גרף כזה לכל באנץ !

פורסם

האפשרות של לראות כמה זיכרון בשומש וכו קיימת כבר די הרבה זמן בRIVATUNER..

פורסם
  • מחבר

ראיתי את זה לראשונה בriva tuner. אבל הפלג אין לא עובד אצלי..

והאפשרות דיי מוסתרת בריבה..

בכל מיקרה ניסיון שלי.

לכרטיס שלי יש 244 מגה (256).

גוטיק 3- 12X10 הגדרות מקסימליות ללא AA וAF X8.

244 מגה מהכרטיס 45 מגה מהRAM.

אובליביון 12X10 הגדרות מקסימליות AAX4 AFX8 וללא HDR.

244 מגה מהכרטיס 60 מגה מהRAM.

בתוספת HDR לדעתי זה יעבור את ה320 מגה שיש למשל ל.. GTS 320...

פורסם

למעשה, הוא היחיד שמכיל כזאת כמות של זיכרון, כל השאר קצת יותר או קצת פחות, בכל מקרה, אני לא חושב שמעבר ל-1200*1600 יש טעם להשקיע ב-640, זה יהייה בזבוז כסף, ההבדל בין השניים זניח...

פורסם
  • מחבר

ב GRAW יש הבדל משמעותי על כל פני הרזולוציות בין 640 ל 320...

אני מחפש דרך ליבדוק למה.. כאליו כמה זיכרון זיכרון הוא לוקח.

ככה שאם יש למישהו תמישחק.. שיעשה בדיקה על הגדרות גבוהות ברזולוציה סבירה עם AAX4.

למעשה, הוא היחיד שמכיל כזאת כמות של זיכרון, כל השאר קצת יותר או קצת פחות, בכל מקרה, אני לא חושב שמעבר ל-1200*1600 יש טעם להשקיע ב-640, זה יהייה בזבוז כסף, ההבדל בין השניים זניח...

שם לב שלא מעט פעמים מיתקרבים לכמות הזיכרון שלו.

לדעתי מישחקים שיבואו יעברו את זה בקלות.

פורסם

אלה רזולוציות מטורפות שלא פשוט להפעיל אותם

מעבר לכרטיס המסך צריך להשקיע גם במעבד חזק ובהרבה זיכרון

פורסם
  • מחבר

מבדיקה שחבר עשה על ההרחבה של FEAR בהגדרות גבוהות ו1680X1050 (תגידו שזו רזולוציה מוגזמת..) 4AA 8AF .

ניבדק על 8800GTS 640 עם 3800X2@2.7.

444 מגה.

GTS 320 היה מציג ירידה משמעותית כאן.

פורסם

סקירה נחמדה מאוד שכוללת את שני הכרטיסים שבכותרת ומיספר מצומצם יחסית של מישחקים לצערי..

תוך כדי הרצת הבאנץ נעשה שימוש ב VidMem Watcher (תוכנה שבודקת בכמה זיכרון גרפי הכרטיס מישתמש) וניתן ליראות בברור איזה מישחקים ובאילו הגדרות נעשה שימוש ביותר או פחות מה 320 מגה של ה GTS וכיצד זה משפיע על ביצועי הכרטיס.

http://www.nvnews.net/reviews/evga_geforce_8800_gts_320mb/page_2.shtml

* יש שם לינק לתוכנה אם אתם מעוניים ליבדוק אם אתם מנצלים את כל הזיכרון של הכרטיס או שיש לכם ספייר ;)

פעם ראשונה שאני נחשף לתוכנה הזו ואני פשוט לא מבין למה לא מצרפים גרף כזה לכל באנץ !

רק ברזולוציות מעל 1600*1200 נעשה שימוש מעל 320MB.

ככה ש8800GTS 320MB מעולה לרזולוציה הזאת ומתחת ;D

פורסם
  • מחבר

רק ברזולוציות מעל 1600*1200 נעשה שימוש מעל 320MB.

ככה ש8800GTS 320MB מעולה לרזולוציה הזאת ומתחת ;D

הרזולוציה למעלה (בהודעה הקודמת שבטח לא קראתה) ממש לא נדירה כאן בפורום וגם המישחק וההגדרות לא.

פורסם

כמה FPS הוא קיבל אבל?

פורסם
  • מחבר

הוא עם כרטיס חזק (GTS 640) שלא מוגבל ע"י הזיכרון...

ככה שהוא צריך לקבל FPS גבוה.

תיראה בגורו איך GTS 320 מיתנהג ברזולוציה דומה מול GTS 640 (ללא פילטרים שם).

פורסם

מצד שני, גורו קיבלו אותו ישירות מהיצרנית ולא שילמו עליו עוד 800 שקל כמו שצרכן מסכן יצטרך לעשות

פורסם
  • מחבר

יותר בכיוון של 350..

מ1850 ל 2190 (לגירסה מואצת).

פורסם

RTR, תוכל למצוא השוואה בין 640MB לבין 320MB? כי לפי מה שאני ראיתי בבנצ'מארקים ה320MB צמוד מאוד אם לא עובר את הגירסה המוגדלת ברזולוציות "סבירות" עד 1600x1200

פורסם

מצד שני, גורו קיבלו אותו ישירות מהיצרנית ולא שילמו עליו עוד 800 שקל כמו שצרכן מסכן יצטרך לעשות

תיקון guru לא שילמו אגורה שחוקה עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים