עבור לתוכן

ה-PS3 האירופאי יפעיל פחות משחקי PS2 (כנראה)

Featured Replies

פורסם

1. Gizmodo.com

2. Joystiq.com

3. IGN.com

4. GameSpot.com

5.

הגרסה האירופאית של הקונסולה תפעיל משחקי PS2 (וכנראה גם PS1) בעזרת אמולציה, ולא עם צי'פ כמו בגרסאות האמריקאיות והיפניות, מה שיגרום לפחות משחקי PS2 לפעול על הקונסולה.

באילו משחקים תתמוך הקונסולה? תוכלו לבדוק רק ב-23.3 (תאריך ההשקה האירופאית והישראלית) באתר הבא.

פורסם

מה עובר בראש של סוני?

כן השוק הארופאי שווה ערך בערך לשוק האמריקאי בניו יורק בלבד, אבל לכל הרוחות השוק גודל יחסית מהר, אז הם בכוח רוצים שהצרפתים יקנו X360?

זאת הקונסולה עם התמיכה הנורמאלית בPAL60 ופורמטים ארופאים אחרים, חצי מהמשחקים הם sector free, כל המשחקים של הxbox1 עובדים על הפרמיום הארופאי, ויש LIVE באירופה, מה שסוני לא מתכוונת להשיק עד ל2008...

:s07:

פורסם

למרות שאני בדרך כלל אוהב לרדת על סוני אני חושב שזה צעד נכון

לא להכליל רכיבים מהPS2 בPS3

ומיקרוסופט גם לא הכלילה רכיבים מהXBOX1 ב360

האמולציה בעזרת תוכנה יכולה פוטנצלית להוזיל מאוד תמחיר של הPS3 בעתיד

וגם ככה כמה אנשים יקנו PS3 לשחק במשחקי PS2 ?

לדעתי עדיף להם לשפר תאמולטור התוכנתי ולנסות להוזיל תמחיר

ככה שתוך שנה +- גם יהיה מחיר יותר טוב וגם האמולטור יהיה מספיק טוב להריץ את רוב המשחקי PS2 החשובים

פורסם
  • מחבר

מה עובר בראש של סוני?

כן השוק הארופאי שווה ערך בערך לשוק האמריקאי בניו יורק בלבד, אבל לכל הרוחות השוק גודל יחסית מהר, אז הם בכוח רוצים שהצרפתים יקנו X360?

זאת הקונסולה עם התמיכה הנורמאלית בPAL60 ופורמטים ארופאים אחרים, חצי מהמשחקים הם sector free, כל המשחקים של הxbox1 עובדים על הפרמיום הארופאי, ויש LIVE באירופה, מה שסוני לא מתכוונת להשיק עד ל2008...

:s07:

מה זאת אומרת לא מתכוונת להשיק עד 2008?

כבר יש שירות אינטרנטי לסוני (PS3) שנקרא PlayStation Network. ותאמין או לא, גם אפשר לשחק אונליין (Resistence:FOM הוא דוגמה טובה), להוריד משחקים (בתשלום), להוריד דמואים, פרומואים לסרטים חדשים (שיוצאים על BD מן הסתם) ועוד.

אמנם השירות לא מלוטש, נוח ויפה (או אפילו אינטואטיבי) כמו של מייקרוסופט, אבל אי אפשר להכחיש אותו ולכתוב שטויות.

אם התכוונת למשהו אחר, אז בבקשה תסביר.

ולגבי הנושא, אני דיי מסכים עם קרירין (הגיע הזמן לא? ;)), בהתחלה התעצבנתי, אבל אחר-כך שאתה חושב על זה נשמע הגיוני.

אולי לא תהיה תמיכה בחלק מהמשחקים, אבל אני בטוח שסוני יוציאו Firmware's שייתנו לכם לשחק במשחקים שאתם באמת רוצים לשחק (אלא שיש לכם באוסף) ואולי בסוף אפילו תצליחו להפעיל 98% ממשחקי ה-PS2 או יותר כמו הגרסאות היפניות והאמריקאיות. לכו תדעו.

ולגביי אישית, אני ממש לא דואג, אני במילא לא הולך לקנות את הקונסולה בשנה הקרובה, ואני בטוח שעד שאני אקנה קונסולה הדבר יסודר (ועוד הרבה דברים אחרים).

פורסם

אין שרתים ארופאים כרגע, לפחות לא שרתי תוכן.

פורסם
  • מחבר

אין שרתים ארופאים כרגע' date=' לפחות לא שרתי תוכן.

[/quote']

יש לך גיבוי לדברים שלך? מקורות?

דבר שני, ה-PSN יהיה זמין ביום הראשון שהקונסולה תושק (23.3) ויהיה אפשר להוריד משחקים, דמואים, לשלוח הודעות טקסט לחברים, לעשות שיחות וידיאו ועוד כמה דברים אחרים בנוסף לדברים שכתבתי בהודעה הקודמת (אם יש לכם מקורות שסותרים את הדברים האלה, תביאו אותם).

אי אפשר סתם לזרוק הצהרות, אם תביא מקורות זה יעזור (לא שאני לא מאמין, אלא שזה נשמע לי מאוד תמוה וקצת לא הגיוני. אולי טעית?...).

פורסם

אין שרתים ארופאים כרגע, לפחות לא שרתי תוכן.

הקונסולה עוד לא על המדפים רישמית באירופה וכבר אתה רוצה שרתים?

תיראו אני לא חושב שבעניין הזה זה טעות מיצד סוני לאפך

מי שירצה משחקי PS2 יכול לקנות PS2 מאוד בזול היום

ובכלל להרבה רוכשי PS3 בטח יש PS2 בבית

אם יצליחו להוזיל תמחיר מהר זה יהיה הרבה יותר טוב מתאימות לאחור בעניין הזה לדעתי

פורסם
  • מחבר

הקונסולה עוד לא על המדפים רישמית באירופה וכבר אתה רוצה שרתים?

תיראו אני לא חושב שבעניין הזה זה טעות מיצד סוני לאפך

מי שירצה משחקי PS2 יכול לקנות PS2 מאוד בזול היום

ובכלל להרבה רוכשי PS3 בטח יש PS2 בבית

אם יצליחו להוזיל תמחיר מהר זה יהיה הרבה יותר טוב מתאימות לאחור בעניין הזה לדעתי

ובנוסף, אי מאמין שעם הזמן הם יצליחו להגיע לרמת תאימות כמו הגרסאות החומרתיות (צפון אמריקה, ויפן).

דובי בובי, עדיין לא הבאת לנו מקורות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים