עבור לתוכן

שאלה לגבי כרטיס מסך GeForce 7300

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי 2 שאלות בקשר לכרטיס מסך GeForce 7300:

1. מה ההבדל בין כ. מסך GeForce 7300GT לבין GeForce 7300GS? (שניהם 256MB)

2. איזו חברה עדיפה לגבי הכרטיס מסך הנ``ל: ASUS, eVGA, GIGABYTE או Point Of View (שהכי זולים יחסית)?

פורסם

הGT הוא הגירסה החזקה יותר

והחברה לא משנה יותר מדי ההבדלים הם בבאנדלים...

פורסם

החברה דווקא מאוד משנה

כול חברה מוציאה גרסאות שלה לכרטיסים שכוללים לרוב גרסאות מוחלשות או מחוזקות בC@ ובקירורים מאסיבים יותר

לדוגמא ה7300GT SONIC של PALIT\XPERTVISION שמגיע עם זכרונות DDR 3 1.2ns במהירויות 450/1000 לעומת 7300GT רגיל עם זכרונות DDR II במהירויות 400/800

פורסם
  • מחבר

תודה,

אבל במה בדיוק חזק יותר 7300GT מאשר 7300GS ובמה בא השינוי לידי ביטוי?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אבל אמממ האמת שאני לא ממש מבין בכל הנתונים האלה.. :-\

מישהו אולי יכולבבקשה להסביר לי בקצרה, אפילו בכמה משפטים, מה ההבדל העקרוני בין הכרטיסים 7300GT ו- 7300GS ואיך בא השיוני לידי ביטוי...

תודה רבה מראש

פורסם

תודה רבה, אבל אמממ האמת שאני לא ממש מבין בכל הנתונים האלה.. :-\

מישהו אולי יכולבבקשה להסביר לי בקצרה, אפילו בכמה משפטים, מה ההבדל העקרוני בין הכרטיסים 7300GT ו- 7300GS ואיך בא השיוני לידי ביטוי...

תודה רבה מראש

ההבדלים בין 73GS לבין 73GT

73GS

כרטיס בעל טכנולוגית TC (*להלן TurboCache) שמשתמשת בזיכרון הפיזי של המחשב,לדוגמה : -7300GS עם 256MB זיכרון UP TO 512MB ומחשב בעל זיכרון של 1GB הכרטיס ייקח 256MB נוספים מהזיכרון הפיזי של המחשב (1024MB - 256MB = 768MB) הכרטיס הינו חלש מאוד ואינו משתלם למשחקים הכרטיס בעל 4 מינורות עיבוד,רוחב פס של 64ביט וזיכרון DDR II

73GT

הכרטיס בעל זיכרון של 256MB DDR II,רוחב פס של 128ביט ו8 צינורות עיבוד,הכרטיס חזק יותר מה7300GS,קיימת גרסה של הכרטיס מבית Palit\Xxpertvision עם זיכרונות DDR III בעלת יכולות C@ (אוברקלוק) מעולות.

פורסם
  • מחבר

הבנתי..

מה דעתך על החברה Leadtek לכרטיס מסך (יותר זולים פשוט), האם שווה לקנות את הכ.מסך שלהם?

ומה דעתך על החברה Palit?

תודה.

פורסם

מהי מידת ההשקעה ?

פורסם
  • מחבר

אני יכול להשיג בכ-450 שקל 7300GT של Point Of View או של Leadtek.

השאלה היא אם הם חברות סבבה, ואיזה חברה מבין השניים עדיפה?

פורסם

ה 7300GT SONIC יותר חזק מה 7600GS ... שווה לך לקחת אותו

פורסם
  • מחבר

כן.. אבל באמת שאני לא צריך כרטיס מסך כזה חזק.

אני לא ממש גיימר , אבל זה התחיל בזה שרציתי לקנות כרטיס נורמלי וסביר עם 256MB כדי "שיהיה" למקרה ש..

ועכשיו לאט לאט אני מוצא את עצמי מטפס למעלה, כי כל פעם זה רק "עוד קצת להוסיף" ולקבל משו יותר טוב. :-\

בקיצור, אני חייב לעצור את זה חחחח

איפה בעצם כדאי לי לעצור? כמו שאמרתי השימושים הם ממש לא בעיקר למשחקים, אני בקושי משחק, אבל אני עדיין רוצה "שיהיה" כמו שאמרתי.

האם בכל זאת לחזור אחורה וללכת על ה- 7300GS.

פורסם

עדיף לקחת את ה GT

יותר חזק ומחזיק ליותר זמן... גם אם אתה לא גיימר

פורסם
  • מחבר

הבנתי..

אם ככה,

אז מה עדיף (אותו מחיר)?

FoxConn GeForce 7300GT 512MB

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2605

או

Palit Geforce 7300GT Sonic 256MB PCI-E

ולמה באותה חנות יש את אותו כרטיס (7300GT Sonic 256MB ) , פעם אחת ב-470 שקל http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2220 , ופעם שנייה ב-715 שקל http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2754

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים