עבור לתוכן

עזרה בבחירת הרכיבים הנכונים

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי התלבטות בקשר לבחירה בדגם הנכון ברכיבים הבאים:

זיכרון 1GB DDR2 667mhz:

ראשית, האם יותר טוב לקנות כרטיס אחד של 1GB או 2 כרטיסים של 512MB?

שנית, האם יש הבדל משמעותי בין זיכרון של Twinmos לבין זיכרון של Kingston/Corsair למשל, או שאפשר להתפשר? (האחרונים יקרים יותר בכ-100 שקל)

לוח אם LGA775 Intel945P:

ראשית, האם יש הבדל משמעותי בין Intel945 לבין Intel946?

שנית, האם יש הבדל משמעותי בין ASUS P5LD2 SE/C או ASROCK ConRoeXFire-945P, לבין ABIT IL9 PRO או שאפשר להתפשר? (הראשונים יקרים יותר בכ-100 שקל מהאחרון)

מעבד INTEL CORE 2 DUO:

מה ההבדל בין E6300 לבין E6400?

אשמח אם תעזרו ותייעצו

תודה רבה.. [=

פורסם

זיכרון:

עדיף לקנות 2 סטיקים של 512 כדי לממש את הדואל צ'אנל.

אם אתה מתכנן לשדרג ל-2 ג'יגה בקרוב אז תקנה סטיק אחד, עדיף.

בקשר לחברות, אם מדובר בזיכרון VALUE, הכוונה פשוט, תקנה את החברה הכי זולה שתמצא, כמובן שאל תקנה איזה זיכרון ב-2 שקל, טווינמוס יכול להיות טוב.

לוח אם:

אתה יכול להתפשר על הIL9 PRO מכיוון שהוא לוח מצויין במידה ולא מתוכנן OC מסויים.

מעבד:

E6300 ו-E6400 שונים רק במכפלה של שניהם ובמהירות השעון, כאשר לE6300 יש 1860MHZ [ 266X7 ] ולE6400 יש 2140MHZ [ 266X8 ].

פורסם

פותח התרד לדעתי עדיף לך להוסיף עוד "כמה שקלים" ולקחת לוח מבוסס 965 (בעתיד זה ישתלם לך)..

פורסם
  • מחבר

לגבי המעבד - במה בדיוק טוב יותר הלוח אם Intel P965 מאשר Intel 945P ומהם יתרונותיו על גביו?

לגבי הזיכרון - מה זה באמת הדואל צ'אנל הזה? איך זה עובד והאם צריך לוח אם מיוחד בשביל זה?

פורסם

יש בו יותר פיצרים (USB וכו) הוא יותר חדש ומציע תמיכה לעתיד יותר טובה (גם OC הוא "לוקח")..

DC זה מאפשרת לזיכרון להעביר כפול מידע בזמן נתון (לי להיכנס לפרטים) מבחינת ביצועים זה מעלה בסביבות ה15-20%....

ורוב הלוחות היום תומכים בזה...

פורסם
  • מחבר

הבנתי.. תודה רבה

אז כדאי לפי דעתכם להשקיע עוד כ-150 שקל בשביל להביא את P965 Intel במקום 945P ?

פורסם
  • מחבר

הבנתי.. תודה

לגבי השאלה שהייתה לי בקשר לזיכרון

DC זה מאפשרת לזיכרון להעביר כפול מידע בזמן נתון (לי להיכנס לפרטים) מבחינת ביצועים זה מעלה בסביבות ה15-20%....

ורוב הלוחות היום תומכים בזה...

האם יש צורך בכרטיס זיכרון מיוחד כדי שייתאפשר לבצע את זה או שכל כרטיס זיכרון פשוט ורגיל יכול לבצע את זה?

פורסם

כל הזכרונות שיצאו ב - 3 שנים האחרונות: DDR ו - DDR2 תומכים בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים