פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים MSI 865PE MAX, 4 DIMM SLOTS, 2 green 2 blue.2 memory chips 400 mhz twinmos 512mb eachניסיתי את כל הקומבינציות וזה לא עובד ב DUAL (לפי EVEREST)התיזמונים שהם תומכים :הראשון :3-3-3-8השני3-4-4-8שניהם עובדים כרגע ב SINGLE MODE, יש לי סהכ 1 גיגה כרגע (ויש רק את שני ה DIMM של 512 מגה כל אחד - הזיכרונות לא פגומים)אציין שלפני כל העסק הזה היו לי 2x256mb והם כן עבדו ב DUAL
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מחבר אם היית קורא את המדריך של הלוח אם של כל לוח אם שתומך ב DUAL DDR, או היית מבין בזה ולו מעטהייתי יודע שהעובדה שניסיתי לשים את הציפים בכל הדרכים נועדה למנוע את הצורך לענות על השאלה ששאלת הרגע
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים לצערי קראתי יותר מדריכים מכמות הדגמים של הלוחות אם החדשים שנמכרים בארץ היוםאל תתעצל ותפתח את המדריך למשתמש
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים שאלה : איפה ב EVERST הוא מראה אם הזכרונות עובדים בDUAL ? כי אני רואה את זה רק ב CPU-Z
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים לצערי קראתי יותר מדריכים מכמות הדגמים של הלוחות אם החדשים שנמכרים בארץ היוםאל תתעצל ותפתח את המדריך למשתמשליאור זה נשמע קצת שחצני :-\תבדוק ששניהם אותה קונפיגורצית SS/DSושהם נמצאים בסלוטים הנכוניםאותו צבע או צבע שונהאולי יש לך בביוס אופציה של DUAL CHANNEL און/אוףלמרות שלא ראיתי כזה
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מחבר איפה יש הגדרות של SS ו DS? ומה הראשי תיבות האלה מייצגות ?ליאור : קראתי את החוברת, עמוד וחצי על זיכרונות לא ממש פותר בעיותתודה על התגובה
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים ליאור זה נשמע קצת שחצני :-\זה אולי נשמע ככה, אבל זה לא עושה את זה פחות נכוןליאור : קראתי את החוברת, עמוד וחצי על זיכרונות לא ממש פותר בעיותתחפש טבלה שבה מסודר איך הזיכרונות אמורים להיות כדי להפעיל DualChannel
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מחבר אה עכשיו הבנתי, single side/double sideלצערי הם לא מאותו סוג... אחד SINGLE והשני DOUBLEכנראה שנתקעתי עם זה אז למזלי יש לי עוד שני מחשבים בבית עם BUS של 400MHZ ככה שאפשר לתמרןהאם יש בעיה לשים זיכרון SS ו DS במחשב אחד (מלבד העובדה של DUAL CHANNEL - שהמחשבים האחרים במילא לא תומכים בזה) ? ועם תזמונים שונים ?עכשיו שמתי במחשב שלי שני זכרונות SS 256 מגה כל אחד עם תזמונים יחסית טובים 2.5-3-3-8 (אני אומר טובים כי אתמול קניתי את הציפ עם התזמונים הכי גרועים שראיתי 3-4-4-8). ואני רוצה לקנות 2x1gb . כדי שסך הכל יהיה 2gb+0.5gb=2.5gb אז האם הציפים הנוספים האלה שאוסיף לערוץ אחר, חייבים להיות אותו סוג SS/DS כמו של ה CHANNEL של שני ה 256? כלומר האם יכול להיות channel 1 : 2xDSchannel 2 : 2xSS?
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים כל ערוץ בפני עצמו יעבוד תקיןאבל אני חושב ש2 הערוצים יגמרו לקונפליט אחד עם השני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.