פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים למדנו Random בפסקל והמורה אמרה לנו שבשביל שהמחשב ימצא מספרים עשרוניים צריך לכתוב משהו כמו ;X:= Random 0<=X<8העניין הוא שזה לא פועל - זה כותב שחסר ";" אחרי ה-Random.אז נראה לי שהמורה התבלבלה או משהו...אז איך עושים את זה?
פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים תשתמש בזה:<VAR(Integer)>:=<NUM1>+RANDOM(<NUM2>-<NUM1>+1);זה מחזיר לך מספר רנדומלי בין <NUM1> ל-<NUM2>(הכי פשוט ככה...)
פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים מחבר תראו, זה אמור להראות בערך כמו מה שכתבתי אני מעריך.ו-The Saint, זה לא פועל ככה...
פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים הכל יכול להיות פעם אחרונה שבאמת כתבתי משהו בפאסקל היה לפני שנתיים וחצי...
פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים מחבר זה לא פועל בסוגריים... שלך לא רע, פשוט אני צריך משהו דומה למה שלימדו אותנו נו, תורידו פסקל שנייה מקאזה ותבדקו
פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים לא מוריד פסקל... זה מעלה לי סיוטים... סתם...אין לי כח להוריד... חוץ מזה שהשיטה שלך בכלל לא מוכרת לי, ואפילו לא נראת ממש הגיונית... אבל... יכול להיות...
פורסם 2003 בינואר 922 שנים The random command in pascal has two forms.1) x=Random(n)+m; -> Gives x a value in the range (m..m+n-1)2) x=Random; -> Gives x a random floating point value between 0..1In order to generate a general floating point number between x and y you should write:t=random*(y-x)+x -> Assuming x is the smallest.I'm sorry I'm writing in English but I tried to answer the C thing in hebrew and it got all screwed up...Can somebody tell me how to make a "box" of english text inside hebrew text in here?
פורסם 2003 בינואר 1022 שנים נסה ליישר לשמאל ע"י הפקודות(left)(/left)* במקום הסוגריים העגולות () שים סוגריים מרובעות [].
פורסם 2003 בינואר 1122 שנים יותר טוב -> תשתמש בלחצן "קוד" שיש בסרגל כלים בזמן כתיבת הודעה (מסומן בסולמית - # ) הכפתור הזה -
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים : try to writerandomize:random (x); and then insted ot the x write number for exampe 10 and the computer will writenumber form 0 to 9
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.