פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מה אתם אומרים על המעבד הזה- athlon64 3800+X2 השאלה שלי היא האם הוא יעבוד מהיר ולא יתקע כל הזמן אני רוצה ליקנות מחשב חדש והשאלה שלי היא האם אני יקבל ביצועים טובים איתו.. אשמח לכמה שיותר תגובות.. תודה לעוזרים
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים אתה תקבל ביצועים טובים עם סלרון אם אתה רוצה רק לגלוש באינטרנט...הכל תלוי בשימושים שלך,ובתקציב. להיתקע הוא לא יתקע בשום שימוש,זה בטוחהמעבד הזה עולה 630 ש"ח בערך ואין לו מתחים בסביבת המחירים הזו. אם אתה רוצה להוסיף עוד 300-400 ש"ח ל-6300 אתה מוזמן
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים אחלה מעבד...אני עובד איתו והוא משרת נאמנהבמחיר שלו זה המעבד הכי משתלם בתקציב הזה
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מה אתם אומרים על המעבד הזה- athlon64 3800+X2 השאלה שלי היא האם הוא יעבוד מהיר ולא יתקע כל הזמן אני רוצה ליקנות מחשב חדש והשאלה שלי היא האם אני יקבל ביצועים טובים איתו.. אשמח לכמה שיותר תגובות.. תודה לעוזרים מעבד מצויין! אני עובד איתו בפוטושופ, תלת מימד על ויסטה 64 ביט. רק חבל שיש לי אותו על סוקט 939, כי סוקט AM2 מאפשר שידרוג ל-K10.
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים בישביל מה השטויות סתם? מעבד נהדר,נכון,אין לו מתחרים במחיר הנוכחי שלו...אבל אתם לא יודעים מה השימושים שלו הולכים להיות,יכול להיות שיש אופציות עדיפות...ואין ספק שזה מעבד טוב סה"כ,אני גם איתו ב-S939
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים ואין ספק שזה מעבד טוב סה"כ,אני גם איתו ב-S939 בעסה.. הפסדנו שידרוג ל-K10.
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים אורי,אני לא מבין מה הקטע עם השדרוגים של המעבדים סלח לי..יש לי חבר שקנה AM2 לפני קצת יותר מחצי שנה אם אני לא טועה,עד ש-K10 יצא ויהיה במחיר עממי רוב המחשב שלו יהיה כבר חלש מאוד.לא היתי קונה מעבד או לוח במטרה לשדרג בעתיד,לא חכם יותר מדי לדעתי
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים יש לי 2 ג'יגה של DDR400 לא כאב לב לזרוק אותם? או למכור במחיר הפסד?לפחות בלוח AM2 הוא שומר את ההוצאה על זכרונות.
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מחבר חחחחח אני שמח לשמוע שפתחתם דיון משלכם פה אבל אני עדיין צריך עוד דעות.. תשמעו השימושים שלי הם משחקים (אני גיימר) אני משחק משחקים כמו קאונטר סטרייק.. וולפנשטיין, אמריקן ארמי, פיפא 2007 אך גם חדשים יותר.... הבעיה היא שאני עד עכשיו הייתי עם מחשב נייד עם סלרון מעפן שכל הזמן נתקע לי ואני רוצה לשדרג למשהו שלא יתקע לי ושאני יוכל לעשות איתו רב שימוש שיעבוד חלק... האם הוא ימלא את מה שאני צריך?! כמה שיותר תגובות בבקשה!!
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים אולי זה יפתור לך את הבעיה>>http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3073&Pname=LEADTEK
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מחבר אולי זה יפתור לך את הבעיה>>http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3073&Pname=LEADTEKמה קשור עכשיו? מה אתה נותן לי קישור של כרטיס מסך.. אני מדבר איתך על מעבד האם הוא יעבוד לי חלק עם רב שימוש אני צריך דעות עליו לא על כרטיסי מסך!!!!!צריך עוד דעות בקשה..
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מחבר מזאת אומרת לשימושים שלי? אני צריך אותו לאינטרנת, למשחקים, קיצר הכול אני רוצה שהוא יעבוד חלק ומהיר השאלה שלי האם הוא יעבוד טוב אף אחד פה לא נותן לי תשובה ברורה ומפורטת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!וגם עוד שאלה מה ההבדל הגדול בין המעבד הזה לבו נגיד intel core2 dou .. בבקשההה תגובות חכמותת!!! תודה לעוזרים..
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מה הבעיה! יש לך תקציב למעבד מ-970 ש"ח ומעלה ^ אז פתרנו את הבעיה שלך, ואם אין לך תקציב אז קנה 3800 X2.
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מחבר מה הבעיה! יש לך תקציב למעבד מ-970 ש"ח ומעלה ^ אז פתרנו את הבעיה שלך, ואם אין לך תקציב אז קנה 3800 X2. מה זה קשור אבל ?!?! נתת לי קישור לכרטיס מסך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא קשור לשאלה שלי בבקשה תעזור לי אני רק רוצה לדעת משהו.. תפסיק ללכת איתי הפוך על הפוך.. השאלה שלי היא האם הוא יעבוד חלק בגלישה, משחקים קיצר יעבוד חלק ומהיר !!!!!! בבקשה תנו לי תשובה רצינית.. תודה לעוזרים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.