פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים לפי האתר של סוני הגודל עומד על 1GBאבל, האם הוא תומך ביותר? מישהו התנסה עם אחד של 2GB?תודה.
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים סוני, היצרנים של הפלאפון, אומרים לך שהוא תומך עד לג'יגה, ואתה שואל אם הוא תומך ב-2 ג'יגה??..
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מחבר כן...כי במספר מקומות אחרים, היה כתוב 2GB.השאלה היא האם יש פה מישהו שמכיר את הנושא מניסיון מעשי...
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים התחילו לשווק בכלל M2 בקיבולת של יותר מ 1GB ?ד"א אין להתייחס לרוב למגבלות באתר של סוני, גם ב W800 נראה לי הם רשמו שיש לו מגבלה של 1 או 2 גיגה ויש אנשים עם 4...
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מחבר אפשר לינקים?מקומות "לא רשמיים" ובעיקר מקומות שבהם מוכרים את הכרטיס...לכן אני לא ממש מאמין להם, והייתי רוצה לשמוע שמישהו עובד עם כרטיס כזה.התחילו לשווק בכלל M2 בקיבולת של יותר מ 1GB ?ד"א אין להתייחס לרוב למגבלות באתר של סוני, גם ב W800 נראה לי הם רשמו שיש לו מגבלה של 1 או 2 גיגה ויש אנשים עם 4...כן, התחילו... אבל הם דיי יקרים.
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים אצלי עומד ג'גיה...ואני לא רואה סיבה להרחיב ליותר... :-\גם ככה עומס של יותר מידי קבצים מאט את הפלא.
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים תמיד מכריזים בהשקת מכשיר על תמיכה בנפח מקסימלי הקיים באותו פרק הזמן בשוק , או בעתיד הקרוב להשקה .מה שקורה אחר כך , שאו עם עדכון תוכנה של המכשיר , או כבר עם תמיכה קיימת , המכשירים גם תומכים בנפחים גדולים יותר .אני יכול להבטיח לך שככרטיס M2 של 4 גיגה ו8 גיגה יהיו זמינים , המכשירים יתמכו בהם .אומנם יעבדו קצת יותר לאט , אבל עדיין יעבדו .
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים מחבר תמיד מכריזים בהשקת מכשיר על תמיכה בנפח מקסימלי הקיים באותו פרק הזמן בשוק , או בעתיד הקרוב להשקה .מה שקורה אחר כך , שאו עם עדכון תוכנה של המכשיר , או כבר עם תמיכה קיימת , המכשירים גם תומכים בנפחים גדולים יותר .אני יכול להבטיח לך שככרטיס M2 של 4 גיגה ו8 גיגה יהיו זמינים , המכשירים יתמכו בהם .אומנם יעבדו קצת יותר לאט , אבל עדיין יעבדו .שמע, זה הגיוני שזה מה שהם יעשו, אבל בגלל שבאתר של סוני היה כתוב על 1GB זה השאיר בי ספקות שמא זה יעבוד.אפרופו W800אתם יודעים שהכרטיס שלו הוא בעצם 1G נכון?מה?
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים ניתן לפתוח ע"י המחשב את הכרטיס חצי ג'יגה שמקבלים איתו לג'יגה שלם... אבל דיווחו שלאחר ה"פתיחה" של הכרטיס הא עושה בעיות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.