עבור לתוכן

יש פיתרון!!! ראוטר שעובד עם PPPoE ומודם אלקטל הום

Featured Replies

פורסם

עד היום לא הצלחתי לשלב ראוטר עם מודם אלקטל הום ברשת ביתית. המודם מגיע כשהוא מקונפג ל-PPTP. הבעיה שראוטרים רבים (גם שלי ביניהם) לא מותאמים ל-PPTP, אלא רק ל-IP דינאמי, או IP סטאטי, או PPPoE. כל מה שניסיתי לא עבד, לא הצלחתי להתחבר בו זמנית לאינטרנט עם יותר ממחשב אחד. חשבתי שאולי הבעיה אצל קווי זהב, שעובדים ב-PPPoA, שאלות שלי לפורום הזה נותרו ללא מענה... (למרות הכוונות הטובות), בקיצור - העסק נראה אבוד...

היום נמצא הפיתרון: בכמה צעדים פשוטים ניתן לקנפג את המודם ל-PPPoE (דרך ממשק web לכתובת 10.0.0.138). אין צורך להפוך אותו ל-PRO. ברגע שהראוטר גם עובד ב-PPPoE הוא שולח למודם את שם המשתמש והסיסמא, העסק עובד כמו שעון, ובא לציון גואל!

הפיתרון באדיבותו ובסיועו של יחיאל, המככב בפורום ADSL.ORG. למעוניינים - הוא מפרסם שם גם את מספרי הטלפון שלו ושמח לעזור.

http://www.adsl.org.il/forum.htm

פורסם

הוא גם מהאנשים הראשונים בארץ, אם לא הראשון בשיתוף הדר מאותם הפורומים, שעלו בכלל על האפשרות לפרוץ את האלקטל ולהפוך אותו ל PRO.

מגיע להם ח"ח איכותי ביותר.

פורסם

ומה בדיוק השוני מ PPP ???

אפשר להישתמש בראוטר של המודם עצמו ...

פורסם
  • מחבר

נכון שאפשר גם להשתמש במודם כראוטר, אבל בשביל זה צריך להפוך אותו ל-PRO, שזה תהליך הרבה יותר מסובך. וחוץ מזה - כבר יש לי ראוטר, ויש לו גם ארבעה פורטים לחיבור מחשבים - אז זה פיתרון יותר אלגנטי.

פורסם

יש אולי לינק ישיר למדריך?

פורסם
  • מחבר

חפש בלינק ההוא, פורום תמיכה, "מפרסם"- יחיאל. בחלק גדול מהת'רדים הוא מפרסם גם את מס' הטלפון שלו. אם לא תצליח ליצור קשר, חזור לכאן, אני אנסה לעזור.

פורסם

אתם מתכוונים למדריך הזה?

הורדה

ועוד משהו אם אתם עוברים לPPPoE עדיף כבר לעבור ל-RASPPPoE לעוד הסברים :

האתר

פורסם

אגב, בזק מתחמקים מתמיכה בPPPoE למרות עליונות הפרוטוקול (על PPTP)

פורסם

שכחתי כבר:

PPTP זה החיבור למשל כשיש את הVPN

או כשזה PRO?

(בקיצר, התאם PPTP וPPPoE לVPN ולPRO)

פורסם

PPTP - VPN

PPPoE - Pro

פורסם

עד כמה שהבנתי, אפשר לא 'לאפגרד' לפרו ועדיין לגלוש בPPPoE.. זה לא מחייב.

פורסם

אגב, בזק מתחמקים מתמיכה בPPPoE למרות עליונות הפרוטוקול (על PPTP)

חוץ מתמיכה רחבה יותר במערכות שאינן ווינדוז, יש לו יתרונות טכניים?

פורסם

אתם מתכוונים למדריך הזה?

הורדה

האתר

נשמע טוב. אני אבדוק שילוב של שניהם.

עריכה: רגע רגע רגע. אז דיברו כששידרגו לפרו על בעיות אבטחה כאלה ואחרו ואיך להמנע מהם. מה עם המקרה הזה?

פורסם

אני כרגע על RasPPPoE, שום יתרון מלבד Handshake מהיר במיוחד.

פורסם
  • מחבר

אתם מתכוונים למדריך הזה?

הורדה

האתר

אם מה שאתה עושה זה מחבר ראוטר PPPoE למודם שקונפג ל-PPPoE, אין צורך ב-RASPPPoE, הראוטר מבצע את ההתקשרות לבד, אוטמאטית, ואתה מחובר כל הזמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים