פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מחבר כמה תמונות לדסקטופ, לא תתאכזבו \http://tilthqwalls.blogspot.com/2006_02_01_tilthqwalls_archive.html תהנו
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים זין, לא ידעתי שהיא כזאת כוסית!בגולשים בזמן היא נראתה סתם חננה כזאת, וגם שטוחה.היא עשתה הגדלה, נכון???זאת לא הידידה\החברה ה"מקורית" של קווין, זו אחת שהצטרפה אליהם באחד העולמות אליו גלשו.
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים בסידרה היא הייתה בשיא הסקסיות שלה וכמו שאמרו זות לא החננה של העונות הראשונות ולצערי נכון אחרי 2 העונות הראשונות הסידרה הסריחה ברמות בכל מיקרה יש כמה תמונות...וסרטונים ...שלה ברשת שאסור לפרסם פה רק חבל שאין משהו באמת רציני אלה רק תמונות וסרטונים מסרטים רגילים ולא פורנו או קלטת לוהטת
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים גם ג'ניפר גארנר(זהות בדויה-ALIAS) בחורה איכותית ביותר (אני מתעצל להביא תמונות-אני אשתדל מחר) ולגבי בר ראפלי הפנים שלה לא הכי,אבל תגידו דבר אחד יש לה רשיון לכזה ציצי מעוצב?
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים בעניין בר רפאלי אם תיסתכלו טוב בראיונות תיראו שיש לה טונה נמשים וגבות מכוערות פחד גם בגוף אם תיסתכלו טוב היא רחוקה ממושלמות מה שכן עושים עבודה מצוינת בפוטושופ ואיפור הרבה פעמים ככה שהיא יוצאת טוב בתמונות
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים בעניין בר רפאלי אם תיסתכלו טוב בראיונות תיראו שיש לה טונה נמשים וגבות מכוערות פחד גם בגוף אם תיסתכלו טוב היא רחוקה ממושלמות מה שכן עושים עבודה מצוינת בפוטושופ ואיפור הרבה פעמים ככה שהיא יוצאת טוב בתמונות פרפקיוסטשואף לשלמות אתה,הא?היא כוסית מטורפת!
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים נמשים זה חמוד.בטלוויזיה היא נראית הכי יפה,נגיד שהראו אותה עכשיו ברוקדים עם כוכבים.היא מתוקה ופצצה גם יחד
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים יש לי רק דבר אחד לומר [sports.Illustrated.Swimsuit.2007.720p.x264.DD5.1-HDL.mkv [900MB/20min למתקשים: בר רפאלי ב HD ועוד הרבה כל טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.