עבור לתוכן

איזה מצלמה קטנה (קומפקטית) של sony כדאי לקנות?

Featured Replies

פורסם

אני חושב שאני רוצה לקנות sony כי הבנתי שהן יותר איכותיות.

מה ההבדלים בין הדגמים?

יש כאן כמה דגמים של מצלמות קטנות שלהם:

http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Camera&DB188192=188213

ה

DSCT50 Sony

הכי טובה מסוגה?

פשוט יש לי כבר מצלמה של מינולטה כבר כמה שנים.

• תגובות 38
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אף אחת מהן.מאיפה הבנת שהם איכותיות בפיגי למשל?אני ממליץ דווקה עליהן (F20 או 31 תלוי בתקציב גם לפנסוניק יש דגם מעניין אם עדשה רחבה)

פורסם
  • מחבר

אף אחת מהן.מאיפה הבנת שהם איכותיות בפיגי למשל?אני ממליץ דווקה עליהן (F20 או 31 תלוי בתקציב גם לפנסוניק יש דגם מעניין אם עדשה רחבה)

תודה, לא הבנתי מה אתה אומר כל כך

על מה אתה ממליץ?

אמרו לי בחנות כלשהי שעדיף סוני כי הן יותר טובות.

פורסם

חבוב...

סוני ממש לא מובילת שוק בתחום הצילום.

איזה סגנון מצלמה אתה צריך, אם מדובר על קומפקטית רב תכליתית לחובב אז הפוג'י F20. אין לסוני שום מצלמה (גם היקרות ביותר) שמדגדגות את התמונה של הפוג'י.

פורסם
  • מחבר

http://zap.co.il/model.asp?model_id=472696

לפי מה שאני רואה יש לה זום חיצוני וזה חיסרון גדול עבורי.

יש לה מראה הרבה פחות טוב מהסוני

היא פחות מגה פיקסל אבל אני לא יודע אם זה משנה משהו

רציתי גם לדעת מה איכות הוידאו וגם איכות הצליל? שמעתי שבסוני איכות הצליל טובה יחסית.

פורסם

קנה A710 של קנון.

פורסם

כמות המגה פיקסלים לא משנה ביותר מעבר למספר מסוים בעת פיתוח של 10X15, גם השם של החברה לא משנה במיוחד, מה שמשנה זה המצלמה הספציפית שאתה רוצה. ולמען האמת אין משהו יותר טוב שאתה יכול להשיג מה f20 של פוג'י במחיר הזה. כל המצלמות הקטנות העדשה שלהם נפרשת החוצה בעת ההפעלה. כל אלו בעלות זום כלשהו לפחות. ולגבי הוידאו והקול, אל תצפה ליותר מידי, אלא מצלמות סטילס לא וידאו, אבל האיכות של ה f20 טובה למדי בתור בעלים של אחת כזו.היא יותר זולה, ולמעןה אמת יותר משתלמת ובעלת איכות תמונה טובה יותר משל ה a710. שלא לדבר על זמן תגובה מהיר בהרבה.

פורסם

אני ראיתי את הפוג'י רק בחנות אחת במחיר של 850 ש"ח בערך ורק 3 תשלומים בלי ריבית.. יש עוד חנויות שמוכרות אותה בפחות מ1000?

פורסם

למה אתה צריך יותר מאחת? במיוחד שזו חנות מוערכת למדי.

פורסם

כתבתי, יש להם רק 3 תשלומים בלי ריבית והם לא אומרים כמה ריבית כשעולים בתשלומים

פורסם
  • מחבר

אבל איך זה מצלמה שעולה זול מאוד יחסית לסוני היא יותר טובה ממנה?

יש מצלמות קטנות עם זום פנימי ולא חיצוני.

אולי אני אשאל לחוות דעת נוספת בעוד מקומות.

תודה,

פורסם

אבל איך זה מצלמה שעולה זול מאוד יחסית לסוני היא יותר טובה ממנה?

זה לא רק סוני. ה-F20 נותנת איכות תמונה טובה יותר מכל המצלמות האחרות בתקציב - כולל כל הדגמים של קנון, ניקון וחברות אחרות.

יש מצלמות קטנות עם זום פנימי ולא חיצוני.

זום פנימי? ???

אולי אני אשאל לחוות דעת נוספת בעוד מקומות.

זה תמיד רעיון טוב, אבל רצוי שתשאל במקומות שבהם יש אנשים שיודעים על מה הם מדברים.

פורסם

אל תקנה של סוני!

הזיכרון שלהם יקר מאוד.

אם אתה רוצה מצלמה באותה איכות (מבחינת הרכבה ואיכות צילום וגודל) קח CASIO. לא תתחרט.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה לכם. אגב, זכור לי מאוד שיש זיכרון תחיליפי לסוני.[br]פורסם בתאריך: 25.02.2007 בשעה 23:20:53

זה לא רק סוני. ה-F20 נותנת איכות תמונה טובה יותר מכל המצלמות האחרות בתקציב - כולל כל הדגמים של קנון, ניקון וחברות אחרות.

זום פנימי? ???

זה תמיד רעיון טוב, אבל רצוי שתשאל במקומות שבהם יש אנשים שיודעים על מה הם מדברים.

כן. כבר הרבה שנים קיים זום פנימי. זה זום כמו שיש במינולטה הישנה שלי אשר הוא נמצא במין צורה אנכית בתוך הצד של המצלמה.

פורסם

הבנתי למה התכוונת .

הכוונה מתי שמשנים את האורך מוקד במצלמה (Zoom) , לא רואים את העדשה יוצאת ונכנסת כל העסק קורה בפנים .

(אני צודק?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים