עבור לתוכן

חברה יש לי במסך צבעים ירוקים וסגולים אני שמעתי שזה מקרינה אבל

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לשאול אם דבר כזה חייב לעבור? או שיש מצבים שזה ישאר לעד כי לי יש כבר חודש את זה. אבל תענו רק מי שיודע למה אני מתכוון לקנות מסך חדש. איזה באסה שאין לי את האחריות אצלי .כזה מסך איכותי ופחות משנה שיש לי אותו.

פורסם

מסך LCD?

בן כמה המסך?

איזה סוג של צבעים אתה רואה עליו? (כתמים או נקודות?)

פורסם
  • מחבר

המסך במפרט. וזה CRT והמסך אצלי 8 חודשיים. יש לו צבעים ירוקים וסגולים בצדידי המסך ועכשיו הזזתי את המחשב לצד השני של הסלון והמסך כמעט כולו בצבע ירוק וסגול זוהר.זה לא נקודות זה כמו אורות כאלה מהמסך

פורסם

לפי המפרט שלך אני רואה שמדובר במסך CRT, ובכן מסכי LCD לא סובלים מבעיות של השראה מגנטית.

אני מציע לך לנסות את ה Degauss של המסך שלך ולראות אם זה עוזר.

פורסם
  • מחבר

זה לא עוזר. כמו שאמרתי כבר חודש יש לי את זה. ותראה הודעה לפני ששלחת הוספתי שם

פורסם

לחבר שלי הייתה בעיה דומה במסך CRT של LG, אז הוא כיבה את המסך למשך כמה ימים

וזה עבר לו. שווה לך לנסות את זה גם.

פורסם
  • מחבר

חחח קשה להיות בלי מחשב כמה ימים. גם ככה אני צריך לקחת את המחשב לתקיון אז מתי שאני יקח אותו. אז את המסך אני ישים בחדדר אחר כמה ימים ומתי שיחזיר את המחשב נראה אם זה יעבור.אבל לי נראה שזה לא יעבור

פורסם

פשוט מאוד, קח מגנט חזק ותעביר על המסך איפה שיש את הבעיות עד שהוא יסדר את זה.

פורסם
  • מחבר

אני ינסה להשיג מגנט חזק. ותגידו אבל זה בטוח קרינה מה שיש לי ולא איזה בעיה במסך?

פורסם

קראתי בעבר בפורום של גרפיקאים, שדגם זה רגיש במיוחד להשראה מגנטית שמקורה בשקע חשמלי או קוי חשמל, הממוקמים בקיר בדיוק מאחורי הצג. אם מיקמת אותו ממש בסמיכות למקורות כאלו או שמת שנאי מאחוריו, הרחק את המסך בעוד 10-20 ס"מ ותעשה דגאוס ו/או נתק אותו מהחשמל לכמה ימים כמו שאמרו.

פורסם

זה יכול להיות בעיה במסך. יכול להיות שיתקנו את זה באחריות.

או שיש איזה כבל חשמלי או רמקול בקירבת המסך שמפריע לו.

פורסם

כבלים חשמלים אינם מסוככים ולכן הם יהיו בעייתים בקירבה לצג שלך. לגבי רמקול - אם זה רמקול שמיועד למחשב הוא יהיה מסוכך. אם הוא חלק ממערכת סטריאו אז ייתכן שהוא לא מסוכך.

פורסם
  • מחבר

יש לי רמקולים אלה שבמפרט והם 8 חודשיים עם המסך והם לא עשו לו שום בעיה. לגבי האחריות מישהו הזמין לי את המסך והאחריות היית אצלו והוא לא יודע איפה היא ואני גם לא זוכר איזה חנות זאת היית.

פורסם

לפני שאתה מתקן אותו עם מגנט דבר שהוא מאוד מסוכן למסך יכול להרוס אותו עוד יותר

תנסה את זה: לתקע חשמל יש שלושה רגליים תקח את הרגל הימנית או השמאלית זה לא חשוב ותכניס אותה בלבד לשקע לחור התחתון בלבד

למשך כיום דבר נוסף תקח מטלית לחה ותנקה טוב טוב את המסך דבר אחרון אם כל זה לא עזר אז תקח אם אתה מעוניין סיכון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0

http://www.woil.ws/fixmonitor/

פורסם

ילד ! אל תעשה שום דבר שקשור לחשמל !

זה סכנת חיים

בבקשה אל תתנו עיצות לאדם שלא יודע את המשמעיות שלו !

בלי ניסויים רבותי !

בבקשה לך לטכנאי טלווזיות שהוא ינסה לפתור את הבעייה .

(ילד שווה - לאדם ללא ידע מוקדם בשבילי )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים