עבור לתוכן

דאוס אקס - תתחילו לשחקס

Featured Replies

פורסם

איזה משועמם אני ב-2 בלילה. בכל מקרה ראיתי שלא הרבה אנשים פה מכירים את המשחק או לפחות אוהבים אותו (בת'רד של המשחקים המצופים). אז כמה מילים עליו - זה המשחק היחיד ששיחקתי בו עד הסוף, והוא פשוט גדול! גמרתי אותו הרבה פעמים בכל רמות הקושי ואני עדיין מגלה משהו חדש בכל פעם. זה המשחק היחיד שנתקלתי בו שכמעט ואין בו דלת שאי אפשר להיכנס דרכה. כל דבר אפשר להזיז או להפעילץ כמעט עם כל אחד אפשר לדבר ממש (לבחור משפטים) ואם לא אז הם בטוח יגידו לכם משהו מצחיק (כמו somebody kill me... please).

בכל מקרה אני ממליץ לכולם ללכת ולקנות את השני לכשיצא.

ועכשיו לשאלה למי שכן שיחק - בבסיס של טונג בהונג-קונג מצאתי מפתח לדירה של ג'וק (הטייס) בהונג0קונג (jock's hong-kong appartment קראו לננו-מפתח הזה). מישהו יודע איפה #$%$# הדירה זאת???

אוף איזה חסר חיים נהייתי לא נורא עוד מעט סילבסטר ;D

פורסם

תחפש בחלק של המידע, בכפתור F2 אני חושב.

Deus Ex הוא המשחק הטוב ביותר ששיחקתי בו בחיי.

פורסם

הדירה של ג'וק נמצאת ב-Tonochi Road, מול הבניין שבו גרה מגי צ'או. אם תשבור את החלון שנמצא איפה שהיא עומדת (בדירה שלה) תוכל לקפוץ למרפסת של דירתו של ג'וק ולהיכנס אלייה.

Deus Ex הוא המשחק הטוב ביותר ששיחקתי בו בחיי. סיימתי אותו 11 פעמים. עכשיו אני חורש עליו בפעם ה-12: בלי Augs, בלי Skills, בלי Weapon Mods, ברמת Realistic, ובלי להרוג אף אחד.

נ.ב. ראיתי לא מזמן ראיון שבו שאלו את וורן ספקטור:If you could wave your magic wand and create your ideal computer game just like that, what would it be?

והוא ענה:

Well, John Romero offered me the opportunity to make the game of my dreams when I joined Ion Storm and the result was Deus Ex. So there's a clue right there, I suppose.

;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים