עבור לתוכן

עזרה לגבי לוח ASUS P5W DH Deluxe וסוגית זיכרונות...

Featured Replies

פורסם

לשאלות...

אני מעוניין בלוח הזה כי הוא מציע את "כל הטוב שיש בעולם" בלוח אחד, כ.רשת אלחוטי, שני כ.רשת רגילים, יציאת FIRE WIRE ועוד כל מיני "תופינים"...

השאלה היא האם הלוח הזה יהיה טוב גם למעבדי ה4 ליבות שמאחרים לבוא? האם כדאי לקנות אותו (המחיר, המחיר), או ליקנות משהו יותר פשוט וכשיבוא היום, להחליף?

בקיצור, איך הלוח הזה ב"חיים האמיתיים"? מאוד היתרשמתי מהכתבה עליו כאן באתר, והייתי רוצה לקבל טיפה דעות ממי שהישתמש בו.

כמו כן, אילו זיכרונות הייתם ממליצים?

אני חושב על KINGSTONE, כי ניסיון העבר הטוב שלי איתם לא משקר...;)

יש שני סוגים שניראים לי מתאימים, שניהם בעלי מהירות של 800MHZ, אחד ניראה כמו מיליון $$ והשני, פשוט למראה, נבירה בפרטים הטכניים מגלה שהשוני הקיים הוא נתון הLC, באחד הוא 4 ואחד הוא 5.

שני ה"ניבחרים" הם:

זכרון DDR2 1024MB 800MHZ CL4 Kingston

זכרון DDR2 1024MB 800MHZ CL5 Kingston

לא היה כאן שיקול אלא אם המחיר היה כפול, וכאשר קונים זוג כאילו זה ממש משמעותי! אז שוב, האם ההבדל הוא כזה גדול, או שניתן לוותר טיפה ולרדת "ברמה"... האם השינוי עד כדי כך מורגש?

תודה מראש,

גילי

פורסם

אתה צריך את כל התוספות שבאות ב-P5W DH?

ד"א כן, הם תומכים במרובעי ליבה, שהם לא מאחרים, יש בשוק QX6700 ו-Q6600

לגבי הזיכרונות אין סיבה להעדיף Kingston על מותגים אחרים, או CL4 על CL5 (במערכת שלך לפחות)

פורסם

בעיקרון הלוח אם הזה מומלץ לכל מי שיש תקציב לקנות אותו אבל הביצועים שלו דומים לשאר הלוחות שמבוססים על ה 965 ,אם אתה צריך את כל התוספות אז סבבה

אבל אם לא יש לוחות מעולים אחרים כמו ה GIGABYTE S-3 DS-3 965 או ABIT AB9 או ה IB9 ,ASUS P5B-E שהוא גם אחלה לוח .

בקשר לזיכרון ההבדל הוא בתיזמונים אתה לא תרגיש הבדל ,והחברה לא כזאת רלוונטית .

פורסם
  • מחבר

בעיקרון הלוח אם הזה מומלץ לכל מי שיש תקציב לקנות אותו אבל הביצועים שלו דומים לשאר הלוחות שמבוססים על ה 965 ,אם אתה צריך את כל התוספות אז סבבה

אבל אם לא יש לוחות מעולים אחרים כמו ה GIGABYTE S-3 DS-3 965 או ABIT AB9 או ה IB9 ,ASUS P5B-E שהוא גם אחלה לוח .

בקשר לזיכרון ההבדל הוא בתיזמונים אתה לא תרגיש הבדל ,והחברה לא כזאת רלוונטית .

"ההיתעקשות" על לוחות ASUS נובעת שיקולי "עלות -תועלת"... אני עובד במקום שהוא מפיץ שלהם, ואני יכול לירכוש אותם בהנחה משמעותית.

את האמת, חיפשתי לוח עם הרבה כניסות לכרטיסים, היות ויש על הלוח יציאת FIREWIRE זה חוסך לי מקום של כרטיס אחד, שני כרטיסי הרשת שבאים עם הלוח גם כן, והכרטיס האל חוטי לא ממש שימושי, אבל אולי יביא תועלת ביום מן הימים...

לגבי הזיכרונות, "קיבלתי - רות, עבור" ;)(או בקיצור, לא ממש היסטרי העניין הזה, ולמרות שהזיכרונות היותר יקרים ניראים ממש טוב, למי איכפת, הם קבורים בתוך המחשב, ואם הם כמעט אותו הדבר, אז ניחא)

האם יש לוחות שיש להם יותר כניסות לכרטיסים? אני מדבר באופן כללי, ואם הם של ASUS בפרט.

תודה מראש,

גילי

פורסם

קנה את ה-CL5, אם אתה לא יודע מה ההבדלים אז כבר עדיף לך לשכוח מהם

בעיקרון זה בתיזמונים שזה מהירות , אבל עם מחיר כפול פי שתיים אז ניחא - קח CL5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים