פורסם 2002 בדצמבר 3022 שנים טוב די זה כבר מוגזם יום אחד הייתי בבית בפעלתי את המחשב ומהרמקולים יצא קולות כמו סירנה של משטרה ישר התחלתי לפחד מוירוס אבל בדקתי וירוסים אין כלום ואין בעיות במחשב הכל פועל סבבהעשיתי RESTART והקולות נעלמועכשיו ממש עכשיו נתקע לי המחשב לשנייה והקולות חזרו אין לי מושג מה לעשות אין לי מושג מה אמור לעשות את זה ואם כבר וירוס אז למה הוא לא עושה כלום
פורסם 2002 בדצמבר 3022 שנים מחבר יש לך תוכנה שמנטרת את מצב החומרה (מתחים ומאווררים) ?לא חשבתי על זה :-[וכן זה זה בדקתי כרגעכבר אני פחות מודאגתודה:-)
פורסם 2002 בדצמבר 3022 שנים בפעם הבאה שהוא מצפצף תבדוק את התוכנה.יכול להיות שהיא מתריעה על משהו שלא תקים, או שיש לך איזה מאוורר במארז שמסתובב לאט יחסית והיא מחשיבה את זה כתקלה.
פורסם 2002 בדצמבר 3022 שנים מחבר בLOG של זה הכל יציב ובטווח הנורמאלי חוץ מהמאורר של המעבד שהוא לא לא מחובר ללוח אז הוא רושם 0אבל זה ככה תמיד למה רק עכשיו זה מצפצף
פורסם 2002 בדצמבר 3022 שנים מחבר זה משם פשוט גרמתי למצב שזה יהיה חייב לעשות הזהרה וזה עשה את אותו הקולואני לא מאמין שיש לי שני תוכנות שעושות בדיוק אותו קול ועוד בלי להודיע על כלום
פורסם 2003 בינואר 222 שנים אם זה התוכנה של אינטל, אז יש באג קטן שגם לי יש (בגרסה האחרונה) שאם בהפעלה יש אפילו שנייה של אזהרה אז הציפצוף ממשיך לתמיד, אני שיניתי את האזהרה לטקסט בלבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.