עבור לתוכן

אפשר לקלוט איכשהו מצלמה אל-חוטית עם ווקי טוקי??? (פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

אם תרצה, אתה יכול לקחת את אחת המצלמות (פשוט דפוק בה אבן) תפתח, תדוק איפה המשדר ותעביר את מה שיש שם לסירטוט כמה שתוכל יותר מפורט, ואנחנו ננסה לעזור לך לבדוק על איזה תדר היא פועלת, משם תוכל להכין מקלט תואם (או לפחות לנסות להכין) ולחבר אליו וולט מטר

ככל שעוצמת השדר תגדל תוכל לראות את התוצאה על הוולט מטר.

אבל לפני שנתחיל לחלום איך אנחנו פורצים לפנטגון, תנסה להוריד מצלמה אחת ולהביא סירטוט שלה (אם לא ימעס לך מהשעות של מחשבה איך לסרטט)

פורסם
  • מחבר

אם תרצה, אתה יכול לקחת את אחת המצלמות (פשוט דפוק בה אבן) תפתח, תדוק איפה המשדר ותעביר את מה שיש שם לסירטוט כמה שתוכל יותר מפורט, ואנחנו ננסה לעזור לך לבדוק על איזה תדר היא פועלת, משם תוכל להכין מקלט תואם (או לפחות לנסות להכין) ולחבר אליו וולט מטר

ככל שעוצמת השדר תגדל תוכל לראות את התוצאה על הוולט מטר.

אבל לפני שנתחיל לחלום איך אנחנו פורצים לפנטגון, תנסה להוריד מצלמה אחת ולהביא סירטוט שלה (אם לא ימעס לך מהשעות של מחשבה איך לסרטט)

אחי מצטער על הביטוי אבל מה אתה לא יודע לקרוא מה שאומרים, אמרתי שאני לא יודע איפה שאני מחפש איפה היא ובזה מנסים לעזור לי אחריי שאני אמצא אני יביא סרטוט בטוח...

פורסם

למי שבקש את המכשיר הזה אני נמצא באיזור חיפה ואני יכול לתת לך אותו..אני לא יודע בכלל מה זה..תצור איתי קשר בפרטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים