פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים אבל תראה....גם לי יש את בעית המהירות של ההורדה רק עם סטים...(כשאני מוריד ממקומות אחרים המהירות הרבה יותר גבוהה...)יש מצב שהבעיה היא בגלל עומס שיש בסטים כי הרבה אנשים משתמשים בה...אולי השרתים שלה לא עומדים בעומס....
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים שום קשרבאתר של סטים אתה יכול לראות שיש מד של שרתים ושהם לא מלאים עד הסוף בכלל, רובם בכלל לא עברו את החצי של המדהרי כמה כבר מורידים זה לא שהרגע שיחררו את hl2 ep2
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים אז אם זה ככה למה הבעיה היא רק עם סטים?וגם....הרבה מאוד אנשים מחוברים לסטים ולמשל כמוני מתקינים משחקים מחדש ואז זה צריך להתעדכן שוב....
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים אין לי wow....אבל יש שם משהו כמו 7 מליון משתמשים...הגיוני שיהיה עמוס.......
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים טוב יופי לך תצדיק את הספק המתחנגל הזהקיבינימט הם רוצים 500 שקלעכשיו אני צריך לחכות 5 חודשים עד שההתחייבות המחורבנת תיגמר
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים תתקשר לתמיכה ותגיד להם שיש בעיה עם סטים בספק שלהם ותבקש שיעזרו לך לפתור את זה ותגיד מה הם אמרו בסוף אם הם סידרו לך או שהם אמרו שאין מה לעשות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.