פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים אוף רק אני עדיין תקוע בהתחייבותבא לי לשפד אותם, חתיכות חראוואלה יופי היום כל חברה עשירה קונה חברה אחרת ומשנה את החוקים סחטיקה
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מחבר בכל מקרה מה אינטרנט זהב המניאקים האלו שינו ב 012??אתה בטוח ש ב 014 לא תהיה לי שום בעיה?
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים לא כי הם היחידים שבינתיים נמצאו שלא עושים איזה טריקים לפי מלא חוות דעת של משתמשי בזק בין לאומי
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מחבר DAMMMMMMMMMMMMMMMNNNNNNNNNNNN זה מוריד לי על 120KB!!! SHIT!! לא יודע למה אבל זה מוריד לי על 70-130 חחחחחחחחחח זה סוס!! אז 012 NET לא מי%^$ אחרי הכול :P :P
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מחבר זהו! גמר לעדכן :]ביי ..חח אני לא מבין?! שעתיים לפני זה מוריד על 5 KB ועכשיו על 140 KB?? OMG :-[
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים גם אצלי פתאום זה חזר לפינג נורמלי באירופה אבל חכה עוד מעט יהיה משהו חדש ואז הם שוב יתחילו עם השטויות שלהם ויאשימו את חברת החשמל והשד יודע את מי עוד
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים גם אצלי פתאום זה חזר לפינג נורמלי באירופה אבל חכה עוד מעט יהיה משהו חדש ואז הם שוב יתחילו עם השטויות שלהם ויאשימו את חברת החשמל והשד יודע את מי עודYEP זו אפס 12 ...אפילו התמיכה שלהם פועלת רק עד שעות מסוימות וצריכים לחכות 30 דקות עד שייענו לך...בגלל זה עברתי ממזמן....אבל לצערי יש עדיין מלא הורים וילדים תמימים שמושפעים מפרסומות ומבולשיט ועדיין מצטרפים ל012 כשמטרתם העיקרית היא לשחק ברשת :'(
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים גם אצלי זה מוריד מסטים בסביבות 10 kb....ב-012....אני חושב שפעם זה היה יותר טוב,אבל מעלה עוד מעט את המהירות גלישה ל2.5 מגה...נקווה שיהיה טוב....
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים זה לא יתן לך כלום בקשר לסטיםזה מעלה את המקסימום של מידע שאתה יכול לקבל אבל לא ישפר את התעבורה
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים נגיד עכשיו אתה יכול להוריד רק כמות מסויימת, אז אתה פשוט מעלה את המקסימום של קילובייט שנותנים לך לעבור בשנייהאבל הבעיה עם 012 היא בכלל בעיית ניתוב ועומס וזאת אומרת שבקושי קצת קילובייטים זזים אז זה לא נותן לך כלוםהם מודעים לזה אבל הם לא עושים כלום אז שילכו לעזאזל, הם איבדו את האמון שלי
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מעניין את התחת היתה להם יותר מחצי שנה לפתור את זהכל יום אני אומר "אולי מחר יעבור, לא נורא, הרי אני אצלם כבר מתחילת 2003"אבל זהו נמאס, אז אולי עכשיו בwow יש לי פס ירוק ולפותח הדיון יש 130 קילובייט בסטים אבל עוד כמה ימים הם יביאו עוד פעם בעיות בלה בלה בלהבטטות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.