פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מאיפה אתה מוריד ומה?באינטרנט כגון גלישה והורדות של דברים בHTTP זה טס כמו שצריך אבל שזה מגיע לדברים כמו משחקי רשת וכו' אז הפינגים נוראיים
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מחבר הפינגים טובים מהבוקר עד הצהריים אחר כך......... :-\ בכל מקרה אני מעדכן עכשיו וזה סבבה עכשיו אני על 67% נראה בהמשך מה יקרה :] אם זה יהיה SUPER איטי אני אנסה מחר בבןקר
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים גם לי זה קרה (עם 012 - עכשיו אני עם 013 ברק ) גם לי זה עשה בדיוק אותו דבר- תשאיר את זה יום פתוח וזה יגמר
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מחבר היי תקשיבו זה מעדכן את המשחק על 2KB זה הספק נכון? (אבל פעם הם היו מורידים לי על 178M)!!! למה עכשיו הם ככה?? אז שווה לעבור ל 014 CABLE 1.5 ?? ;D
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים למה עכשיו זה ככה? תשאל את אינטרנט זהב שקנו אותם אם הם לא שינו להם משהו שםוכן כדאי לך לעבורבינתיים מצאו שהם לא מגבילים שום דבר ואין להם את הבעיות עומס
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים נו מה אמרתי לך התגובה הקודמת? כן!ואיך בדיוק אתה רוצה לעבור, אין לך התחייבות ל012?
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מחבר אני כבר שנתיים ב 012 NET הם היו סבבה אבל עכשיו הם טובים אבל חרא ב STEAM
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים וואלה? אז תעבור מהרלעזאזל, אתמול לא יכלתי לשחק כל במשהו כל הערב בגלל התעבורה המטומטמת שלהם
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מחבר חחח אני לא מעמים שהם כאלו מניאקים ;Dאתה לא מעמין פעם הם היו ממש אבל ממש טובים! פינגים מצויינים!! גם עכשיו פינגים סבבה אבל בשעות צהריים ובערב בכלל לא משו!!רק ב STEAM הם מניאקים אבל ממש בכל השעות זה מוריד לי על 2 KB חחח אולי הבעיה היא אצלי?? עידכוני WINDOWS או מה?? אין מצב שזה יהיה כל כך איטי :'(
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים תאמין לי שאני יודע כי אני איתם מתחילת 2003, בוא נגיד, ספק האינטרנט הראשון והיחיד שלי בחבילת 256K והם כל הזמן היו הכי טובים עד שלפני כמה חודשים חברה בשם אינטרנט זהב קנו אותם ואז הכל התחיל להידפק
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מחבר יכול להיות שזה בגלל שלא השתמשתי במשתמש של ה STEAM הרבה מאוד זמן?אז בגלל זה?כי מאוד קשה לי להעמין ש בכל התוכנות שאני מוריד זה מוריד מהר מאוד 170-186וב STEAM זה בקושי זז יש מצב שזה בגלל שלא השתמשתי במשתמש של ה STEAM הרבה מאוד זמן?
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים כנראה שסטים מעביר את המידע שלו באותה דרך שכמה משחקים ובינהם wow(כמעט הרגתי את הקבוצה שלי אתמול באיזה מקום בגלל הלאגים)הם עושים את זה כנראה כדי לחסוך כסף על תעבורה או משהו בטח מזימה של אינטרנט זהב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.