פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים אה מאולזוכר שתמיד היה איזה מניאק אחד שהיה עושה איזה צורת בנייה שגרמה להם ללכת במעגלים ואז הוא היה משיג את כל ההריגות והכסף?אני דווקא יותר שנאתי את אלו שחסמו צד אחד כדי שכולם יתנקזו בצד השני ועוד יצטרכו ללכת לפינה הימנית תחתונה לפני היעד האחרון ("מסביב").אגב יש מאולים שיש לכל אחד נקודת Spawn משלו, ואז גם הבונים ה"מוכשרים" (כמוני ;D) וגם אלו שסתם בנו שורות ירוויחו כמה שהם יכולים.
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים יש לכם עוד משחקים בסגנון?אולי משהו קצת יותר קשה ומסובך עם הרבה שלבים שאפשר להוריד למחשב ולא לשחק ברשת..תודה מראש1
פורסם 2007 במרץ 218 שנים בעעעעעע... כבר 80 פעם אני באותו מצב איך אני עובר את זה? נ.ב: כל המגדלים משודרגים לפחות פעם אחת... [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 218 שנים :yelclap: מילאתי את הריבוע הפנימי בקומבואים משודרגים+ 5 מיגדלי מים מסביב [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 218 שנים שיחקתי במשחק פעמיים לפני שבוע לא הצלחתי לעבור את 35 עכשיו שיחקתי פעם אחת שימתי את 39 פשוט צריך לסוך כסף ולא לבזבז אותו סתם.... אבל לא הבנתי דבר אחד איך הגתם לכל כך הרבה נקודות? [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.