עבור לתוכן

חיבור בין מחשב עם דומיין למחשב קבוצת-עבודה - ?

Featured Replies

פורסם

היי

לי יש לפטופ שמוגדר ברשת פשוטה (workgroup ) . לאח שלי לפטופ שהוא מביא מהמשרד ששייך לרשת עם domain controller (אני לא בטוח שאני מדייק בשמות . מקווה שמבינים) .

ניסיתי לחבר בין שניהם עם כבל מוצלב . הצלחתי לראות את הדומיין שלו במחשב שלי .בתוך הדומיין ראיתי את המחשב שלו אבל לא איפשר לי להיכנס אליו .

אשמח אם תעזרו לי כי אני צריך כל פעם להעביר לו קבצים גדולים . מה שמצריך אותי כל פעם מחדש , לצרוב ולצרוב .

תודה .

פורסם

הדרך הכי פשוטה היא אם הוא יודע שם משתמש וסיסמא מקומיים בעלי הרשאות של אותו מחשב.

פורסם

עד כמה שאני יודע אתה גם לא תצליח להיכנס לדומיין שלו

בלוח בקרה תיכנס לחיבורי רשת או Network Connections

יש שמה אשף לרשתות ביתיות פשוט תצרף אותו לקבוצת העבודה שלך

פורסם
  • מחבר

תודה על העצות .

lompy , אם תוכל לפרט עוד קצת באיזה שלב באשף אני מצרף אותו ומה לכתוב שם בדיוק .

פורסם

זה די פשוט

אחרי שמריצים את האשף לוחצים הבא

במסך השני(שיתוף אינטרנט) תיבחר באופציה השניה(לא חושב שזה חשוב כל כך כי התוצרה שלך זמנית בלבד

אבל האשף ישתנה אם תבחר משהוא אחר אז תשאיר את זה)

שם תיבחר תיאור למחשב ושם למחשב (לא חשוב איזה,אם כבר יש משהוא אל תשנה)

במסך הבא הוא יבקש שם קבוצת עבודה השם חייב להיות אותו שם של קבוצת העבודה בה המחשב שלך עובד

אם אתה לא יודע את השם תריץ את האשף בשני המחשבים ותוודא שהשם זהה

במסך הבא הוא ישאל על שיתוף מדפסת וקבצים ,בגלל שזאת המטרה אז תסמן את האופציה הזאת

אחר כך הבא ושוב הבא ,הוא יצרף אותך תיבחר באופציה האחרונה לסיום וזהו

וכמעט שכחתי המחשבים חיבים להיות אם תיאור ושם שונה,את הקבצים שאתה רוצה להעביר ממחשב למחשב

צריך לשתף(קליק על הקובץ ימני שיתוף) אחרת תראה את המחשב בשכנים ברשת אבל לא תוכל לגשת לכלום

ואתה חייב לתת כתובות IP קבועות לשני המחשבים ,אני מציע שלא תיגע בהגדרות של המחשב מהעבודה

פשוט תראה מה ה-IP וה SUBNET MASK שלו ותעתיק אותם לשלך כשאתה משנה רק את הסיפרה האחרונה

של ה IP לאחת פחות ,מבלי להיכנס ליותר מידי הסברים על כתובות IP זה צריך לעבוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים