פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים היה לי ראיון בצבא ושאלו אותי איזו חידה... תנסו לענות(אני לא יודע את התשובה). אם מישהו מכיר שיתן הזדמנות לאחרים.אז ככה:לפניך יש שתי דלתות, אחת מובילה למקום מבטחים והשניה לאבדון. ליד כל דלת עומד שומר. אחד מהם אומר רק אמת והשני רק שקרים. אתה לא יודע מי מהם דובר אמת או שקר וגם לא יודע על איזה דלת הם שומרים. יש לך שאלה אחת להפנות לאחד מהשומרים בלבד. עליך למצוא את הדלת למקום המבטחים.מהי השאלה שצריך לשאול?
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים תשאל שומר אחד על הדלת השניה או משהו.לYOT - ואז, לאן הוא ילך?האם השומר השני ישקר לי אם אשאל אותו אם הוא שומר על הדלת הבטוחה.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים אה זו ווריאציה אחרת של החידההוא צריך לשאול את אחד מהשומרים "אם אני אשאל את השומר השני איזו דלת היא הנכונה, מה הוא יגיד לי?" ואז יהייה מצב שבכל מקרה הדלת שהוא יגיד לו היא תהייה הדלת הלא נכונה
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים החידה הזו לא היתה באיזה סרט פנטזיה לילדים עם דיוויד בואי? (הילדה שהיתה צריכה לעבור בדלת הנכונה..)ואפשר לשאול רק שאלה אחת באופן כללי, או שאפשר שאלה אחת לכל שומר?
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים החידה הזו הייתה בערך בכל חור אפשרי, עם כל וריאציה אפשרית.ובאותו נושא:http://www.giantitp.com/comics/oots0327.html
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים שואל את השומר הראשון מה היה אומר השומר השני אומר אם הוא היה שואל אותו האם הדלת שמאחוריו בטוחה
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר ראיון לאן?כי ת'כלס זאת שאלה די מטומטמת שהיית אמור לפתור בגן בערךסליחה שאני לא חכם כמוך...החידה הזו הייתה בערך בכל חור אפשרי, עם כל וריאציה אפשרית.ובאותו נושא:http://www.giantitp.com/comics/oots0327.htmlאני לא הכרתי את החידה הזאת ושום חידה שדומה לה.. ככה שהייתי צריך לחשוב עליה בלי שום ידע מקדים.שואל את השומר הראשון מה היה אומר השומר השני אומר אם הוא היה שואל אותו האם הדלת שמאחוריו בטוחהאחלה פתרון.. לא נראה לי שהייתי עולה על זה בזמן שהוקצב לי... רק לבדוק שזה באמת עובד לוקח זמן, אז לעלות על זה לבד זה בכלל לא פשוט. בכל מקרה אני לא הצלחתי את השאלה בראיון אבל כמו שאני רואה הייתי לפחות בכיוון..
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מה פתרון בזהאז נגיד שהשומר היה אומר לו תשובהמאיפה הוא היה יודע אם זה נכון או לאיש לו רק שאלה אחת לשאול
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מחבר מה פתרון בזהאז נגיד שהשומר היה אומר לו תשובהמאיפה הוא היה יודע אם זה נכון או לאיש לו רק שאלה אחת לשאולאם זה שאתה מדבר איתו עונה לך 'לא' אז אתה הולך לדלת של השומר השני.אם זה שאתה מדבר איתו עונה לך 'כן' אז אתה נכנס לדלת שעליה הוא שומר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.