פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים ההתלבטות שלי היא כזו- להשאיר את מסך ה17" CRT הישן (לפני כחמש-שש שנים) או לקנות LCD חדש?יש לי שני מסכי CRT כרגע בבית, ועל המסך שאני כרגע עובד (שנתיים אצלי בבית) אני ממש לא נהנה... הטקסט לא חד וקשה לקרוא אותו, במיוחד בלילה
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים אם רק הטקסט זאת הבעיה שלך אז לא הייתי ממהר להחליף מסך... תנסה להבריק אותו ולשחק בהגדרות שלו(בהירות,צל וכ'ו)
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר השאלה שלי היא לא האם להחליף את המסך הזה (שיש לי אותו כבר שנתיים) אלא את המסך בן החמש שש שנים
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר כמו שאמרתי, לא. קשה מאוד לקרוא טקסט ארוך ומאמרים באינטרנט. פשוט כואב בעיניים, במיוחד בלילה. אז אני מניח שבישן יהיה הרבה יותר גרוע... הוא (הישן) של Compaq דרך אגב, נראה לי שהיא פשטה רגל כבר לפני חמש שנים
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים אם כואב לך בעיניים, אז אני מציע שתמהר להחליף מסך. חבל על העיניים שלך.Proview זה זבל, אני לא הייתי ממהר להניח שהמסך הישן פחות טוב.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים בריאות מקום ראשון תחליף את המסך שלך דחוף!!!! לי יש מסך CTX CRT 19 INCH EX951F מהדור האחרון של הCRT והוא פשוט מצוין, קל לראות קל לקרוא והעיניים בכלל לא כואבות אפילו אחרי 10 שעות ללא הפסקה בין אם זה משחקים קריאה תמונות וכו....במקרה שלך אם תשקיע בLCD זול בסביבות ה1000 חווית המשחק תהיה נחותה מזאת של המסך שיש לך כרגע.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים חשבתי על הX95F, טווח המחירים שלו. הוא המסך הכי כדאי כרגע בטווח של 1500 ש"ח כאשר לאף חברה אין מסך P-MVA אחר בתקציב כל כך נמוך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.