עבור לתוכן

דעתכם על חבילות אינטרנט שהציעו לי בברק

Featured Replies

פורסם

1.5/150, ב75 שקל לחודש לחצי שנה - ספק ותשתית

2/200 ב89 שקל לחודש לחצי שנה - ספק ותשתית

מה דעתכם על המחירים?

יותר קורץ לי ה2M, אבל אני רוצה לדעת אם המחיר בסדר.

ד"א, עד עכשיו שילמתי 60 לתשתית ו39.90 לספק, לאינטרנט 1.5/96, ככה שכבר יותר משתלם.

תודה

פורסם

זה הכל תלוי בשימושים שלך... אם אתה משתמש הרבה ב P2P אז אני היתי במקומך הולך על חבילה עם אפלוד יותר גבוה

פורסם
  • מחבר

זה הכל תלוי בשימושים שלך... אם אתה משתמש הרבה ב P2P אז אני היתי במקומך הולך על חבילה עם אפלוד יותר גבוה

כן הבנתי אותך, האמת יש לי אימיול שההורדה המקס בו תלויה בהעלאה, אז נראה לי אני אלך על ה2 מגה, עוד 14 שקל בסה"כ.

השאלה שלי אם רמת המחירים טובה

פורסם

אני לא כל כך בקיא במחירים... אני מציע לך לעשות סקר מחירים באתרים של הספקים והנותני התשתיות

יש גם אפלוד של חצי מגה ב HOT שהוא ממש עולם אחר מניסיון כך שכדאי לך לבדוק את זה גם

פורסם

המחיר סביר ביותר.הייתי הולך על ה2MB .הינה אתר נחמד להשוואת מחירים על שירותי האינטרנט.אתה בוחר שם אם המחיר שמעניין אותך הוא רק עבור תשתית/ספק

או שניהם גם יחד. http://www.kamaze.co.il/Internet/Default.aspx

פורסם

לא כדאי לך להתחבר לברק, אני עכשיו מנסה להתנתק מהם אחרי שירות גרוע של חצי שנה והם טוענים שהתחייבתי.

פורסם

ככה זה אצל הרוב,אבל נדמה לי שאסור לחוות דעות מהסוג הנ"ל :nono:

פורסם

לא כדאי לך להתחבר לברק, אני עכשיו מנסה להתנתק מהם אחרי שירות גרוע של חצי שנה והם טוענים שהתחייבתי.

תאמת אני עכשיו אצל ברק וגם לי יש בעיות בעיקר בהתחברות לשרתי משחקים. יש לי את החבילה של החמש מגה למרות שאני לא מרגיש ממש הבדל לעומת ה2.5 שהיה לי.

איזה בעיות לך יש עם ברק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים