פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים אהלן חברים קניתי לפני שבועיים אוזניות פתוחות של סנהייזר דגם HD457 בהתחלה היו לי כאבים באזניים כנראה בגלל הלחץ שהאוזניות האלה עושות על האוזן החיצונית אבל לפני כמה ימים התחילו לכאוב לי האוזניים בחלק הפנימי, כאב דומה כמו שנכנס לאוזן הרבה מים בים למשל.. חשוב לציין שאני לא שומע בהם בווליום חזק, אבפילו בווליום נמוך יש לי כאבים אחר כך תודה
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים כניראה הם היגיעו עים חיידקים מסין העממית ועשו לך דלקת אוזניים.... פנה לרופא במיידית.דן
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים כניראה הם היגיעו עים חיידקים מסין העממית ועשו לך דלקת אוזניים.... פנה לרופא במיידית.דןאתה רציני?
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר כמו שתיארתי בהתחלהפשוט אי אפשר להמשיך לשמוע איתםאני מקווה שלא יעשו לי בעיות בחנות להחליף אותן
פורסם 2007 במרץ 818 שנים אני לא ציני יתכן אפילו כי מישהו כבר הישתמש בהם קודם ולכן הם נגועות בחיידקים...דן
פורסם 2007 במרץ 818 שנים גם לי זה היה בהתחלה עם הסנהייזר שלי, אבל זה היה רק בקצוות של האוזניים ורק אחרי הרבה זמן (וגם לא כאב רציני כמו שאתה מתאר). זה הפסיק לי אחרי כמה ימים, אבל אצלך זה נשמע רציני.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים יש הבדל בין כאב שהרפידות מפעילות על האוזניים, לבין כאב של סאונד לא טוב שפשוט עושה חור באוזן (כמו גראדו לדוגמא ). Anatoli.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מחבר ^^ זהו שאני לא מדבר על כאב מהרפידות אלא על כאב בתוך האוזניים כולל צילצולים ולא אין לי דלקת אוזניים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.