פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים שלום פורום רשתות ואינטרנט!יש לי בעית רשת קטנה. יש לי רשת ביתית ו-3 מחשבים ברשת המחוברים בעזרת HUBהמחשב שלי הוא זה שמחובר למודם ADSL שמחובר למחשב ב-USB המודהם הוא מסוג ALE 130יש לי כרטיס רשת OnBoard על לוח אם של ASUSיש לי Windows Xp SP2הבעיה שלי היא שלמחשב שלי יש אינטרט אך אני לא מצליח לחבר את שני המחשבים האחרים.מבחינת ה-LAN הם לא רואים אותי ברשת אבל אחד את השני הם רואים והם יכולים להתעסק אחד לשני בקבצים.אך אותי הם בכלל לא רואים ולא מקבלים אינטרנט.הדבר המוזר הוא שעד עכשיו זה היה עובד היתי מגדיר רשת ביתית קטנה ב-WINDOWS וזה היה מסדר גם את האינטרנט וגם את הרשתועכשיו זה לא עובד.... מהתייעצויות עם אנשים נאמר שזה הגדרות, או בעית חומרה.מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעיהבתודה m3tr0x !!
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים א. יש לך חומת-אש?ב. תריץ ipconfig /all על כל המחשבים ותרשום פה את התוצאה.ג. זה מודם כבלים .
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים לבדוק אם יש לך תוכנות firewall על המחשב שמספקות הגנה אתה יודע ?ללכת לחלון dos (start, run, cmd ולרשום שם ipconfig /all ולהעתיק אתה יכול ?לדעת אם יש לך מודם של כבלים או ADSL ואיזה דגם ?
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר אוקיי עכשיו הבנתי א. אין לי איזושהי תוכנת firewall אך יש לי את הפירוול של ה-XP שהוא מכובה אבל כפי שאתה יודע עפ הפירוול הזה של ה-XP אי אפשר לדעת.... הוא עושה מה בא לו ב. הצלחתי להגיע לרשימה בדוס אך לא הבנתי איזה בדיוק מהדברים שרשומים שם אתה רוצה.... ב. רשמתי את זה גם בהודעה ואני ארשום שוב יש לי מודם ALE 130 - USB מחובר בשיטת ADSL
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים אל תשלח לי בפעם הבאה את הדברים האלו בפרטי, בשביל זה יש פורום !בכל מקרה, יש פה סטיקי שאמור להסביר לך איך לשנות את הגדרות הרשת של המחשבים.במחשב aviv ב Local Area Connection 2:IP192.168.0.1SUBNET255.255.255.0ותפעיל ICSב 2 המחשבים האחרים, באותו מקום תוסיף להםdefault gateway192.168.0.1
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר מזה ICS??ואם אתה יכול להסביר לי יותר בפירוט מה לעושת אני אשמח למה אני לא כל כך מומחה בזה
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים כנראה לא הבנת בפעם הראשונה כשאמרתי להסתכל בסטיקי, אז הנה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963ויש שם עוד כל מני מדריכים (אלו הדיונים הראשונים בפורום רשתות).
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר חחחח... תאמת הבנתי והלכתי לבדוק מצאתי וסידרתי את הבעיה...תודה אחי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.