פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים את מצבו בכתובת 10.0.0.138האם ישנם כתובות נוספות?אנני יודע מה מצבו כיצד אוכל לדעת?ראוי לציין שהמחשב מגלה אותו בעת החיבור(עשיתי RESET אך לשווא)תודה
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים תגדיר בכרטיס הרשת שלך IP סטטי שהוא: 10.200.1.1אם זה לא עזור, תגדיר את כרטיס הרשת לעבוד עם 10 חצי דופלקס.
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר Lev0 תודה לך אני מקבל את החלון אבל אין לי את ה USER NAMEןאת ה PASSWORDמה עושים?תודה
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מודמים של אלקטל בברירת המחדל שלהםמגיעים ללא שם משתמש וסיסמא, אתה בבעיה.גם ריסט לא יעזור פה, אתה צריך לדעת מי הגדיראת שם המשתמש והסיסמא שם ולדעת בדיוק מה הם.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר Lev0 תודה רבה לך על עזרתךמה שאתה אומר זה שאם אנני יודע את שם המשתמש והסיסמא אין לי אפשרות להשתמש במודם?שכן נראה לי שהמודם פרוץ ומשהו כבר הפך אותו לנתב(אין אפשרות אפילו להשתמש בו כמודם )תודה
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים זה בדיוק מה שאני אומר.אני יודע שזה מבאס, אבל לזה שהמודמים של אלקטל טוביםיש מחיר.תנסה סיסמאות באנליות כמו admin/admin או דברים כאלה, לך תדע.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר כמו שאמרת זה ממש מבאס בעיקר משום שאני חדש בתחום האינטרנט ומשקיע הרבה מאמץאחרי שהצלחתי להשיג את ה CHALLENGE STRINGואת ה PASSWORD ואני ממש בשלב האחרון אני נדרשתי אפילו ללמוד איך להשתמש ב TELNET ושם זה נתקע משום ששם אני זקוק לשם משתמש וסיסמא.האם עידכון קושחה יכול לעזור?לא איכפת לי אם במקום לזרוק את המודם אני אקלקל אותותודה רבה לך על עזרתךנעם
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים עדכון קושחה?אתה הרי חסום בסיסמא, איך בדיוק תבצע זאת?לגבי פקודות TELNET למודם הזה, אין לי מושג מה הן.מאיפה השגת את המודם? תשאל את האנשים שהיבאו לך אותו,אולי יהיו להם תשובות בשבילך.
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים אולי דווקא יש.http://www.petri.co.il/reset_password_for_alcatel_speedtouch_pro.htmיש לציין שמעולם לא ניסיתי את הדרכים המוצעות שם, אז אני לא יכול לערוב להצלחה.עם זאת, אני נוטה לסמוך על האתר petri. ואם אמרת שלא אכפת לך לקלקל את המודם, אין לך מה להפסיד.
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים אני יכול לערוב לכך שהדרך השלישית לא מאפסת את המודם, מניסיון אישיוגם פותח הת'רד עצמו ביצע hard reset למודם זה ללא הצלחה לאפסאת הסיסמא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.