פורסם 2002 בדצמבר 3022 שנים שמח ואיכותי לי הבוקר, בשעה שגלשתי לי קצת בפורום של CS באתר של גיימר, נתקלתי בת'ראד ובו קישורים לשתיים מגירסאות הבטא הראשונות של המוד הנחשק ביותר ברחבי העולם - Counter Strike. הגירסאות הן BETA 5.2 & 6.1. רצתי להתקין במהרה את הגירסאות ואני חושב שמכאן, אתן לקצת מהתמונות שלקחתי לדבר - התפריט הראשי של בטא 5.2 - אני פשוט מת על זה, הרבה יותר איכותי מהנוכחי בגירסה 1.5 : בידיים רועדות ארחתי משחק LAN עם המפה Assault... USP 45 I guess?... USP 45 in action M4A1 - פנים "ישנות" התפריט הראשי של בטא 6.1... בידיים קצת פחות רועדות כעת, ארחתי משחק LAN ונכנסתי ל Dust, שנראית אחרת במקצת... לשחקני קאונטר הוותיקים מבינכם שכבר הספיקו לשכוח את ימי ה BETA, או אפילו לשחקנים די חדשים בתחום, בלי שום ספק מדובר בחוויה. אני, לצערי, התחלתי לשחק בקאונטר סטרייק רק ממרץ 2002 (די מאוחר יחסית, באותה תקופה גירסה 1.3 כיכבה) ואני חייב להודות שזה מרתק אפילו "N00B" כמוני (אני מניח שאני עדיין נחשב ל N00B... אפילו לא מלאה לי שנת משחק אחת). מומלץ בחום! להורדה ופרטים נוספים...
פורסם 2002 בדצמבר 3022 שנים דרך עגב יש מוד שנקרא Counter Strike Classic , זה מוד עם כל הדברים הישנים ואהובים שאז היו .אך אין לזה כל כך קהילה , ומעט שרתים ...אני כבר לא משחק CS ... נימאס לי כבר .אחרי כמעט של שנתיים , דברים מתחילים להימאס ...
פורסם 2002 בדצמבר 3022 שנים דרך עגב יש מוד שנקרא Counter Strike Classic , זה מוד עם כל הדברים הישנים ואהובים שאז היו . אך אין לזה כל כך קהילה , ומעט שרתים ... אני כבר לא משחק CS ... נימאס לי כבר . אחרי כמעט של שנתיים , דברים מתחילים להימאס ... ייפ... צודק העכביש שלנו P.S KOF RuLz...
פורסם 2002 בדצמבר 3022 שנים מחבר שוב זה מתחיל...לאנריל יש את הקסם שלו, בלי שום ספק, אבל אין שום קשר ל Counter Strike! בבקשה לא לדחוף תמונות של משחקים לא קשורים לת'ראד.תודה.
פורסם 2002 בדצמבר 3022 שנים סליחה... :-Xאני נטשתי את CS לטובת התואר של "בוחן בטא רשמי של IGI2",המשחק עולה עליו מכל הבחינות.
פורסם 2002 בדצמבר 3022 שנים סליחה... :-Xאני נטשתי את CS לטובת התואר של "בוחן בטא רשמי של IGI2",המשחק עולה עליו מכל הבחינות.מגניב ! איך המשחק ? הראשון היה פצצה ! יש משחק רשת ???? ספר לנו
פורסם 2002 בדצמבר 3022 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=6;action=display;threadid=24205;start=0כרגע יש רק מולטיפלייר,והמשחק משחק מעולה.
פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים כל הכבוד חבל שלא הראת עוד תמונות מdust ומassault כי התמונות האלה לא הראו הרבה שינויים במפה עצמה. מה שבמיוחד מעניין אותי זה איך סגנון המשחק ES (שזה escape) שלא קיים כבר הרבה גרסאות וידוע לי שפעם היה סגנון כזה עם מפות כמו es_jail וכו'. אני מקווה שהסגנון הזה יחזור בCS1.6 שזה מעצבן שלא רק לוקח לו הרבה זמן לצאת הפעם אלא גם שלא מודיעים על תאריך אלא שום דבר לא ידוע
פורסם 2003 בינואר 222 שנים מחבר קאונטר 1.6, לפי מה ששמעתי, אמור להשתחרר מתישהו ברבעון השני של 2003, ואילו Condition Zero החודש או חודש הבא.Sting, כאן יש'ך את ההוראות המפורטות להתקנה וההורדה של גירסאות הבטא 5.2 ו 6.1.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.