עבור לתוכן

ראוטר 3com עושה בעיות עם החיבור לאינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום.

ברשותי ראוטר מתוצרת 3com דגם 3CRWE554G72T/3CRWE554G72TU.

כמו כן, יש לי שלושה מחשבים בבית, כאשר אחד מהם נייד. המחשבים הנייחים מחוברים חוטית, והנייד אלחוטי.

המודם, הוא מודם eci-270pr של בזק. חבילת גלישה - ADSL 1.5mb.

אני סטונדט, לכן, אני והנייד לא בבית במהלך רוב השבוע. והאינטרט פועל ללא בעיות (למעט באג קטן פה ושם, אבל, לעיתים רחוקות).

כאשר אני חוזר הביתה, והנייד מצטרף לרשת, הראוטר מתחיל להשתגע, כל שעתיים בערך הוא מנתק את החיבור לאינטרנט (שיתוף הקבצים ופינג בין המחשבים ברשת קיים), אני יודע שהבעיה היא בראוטר כי כיבוי והדלקת המודם עצמו אינה מחזירה את האינטרנט.

הדרך היחידה (שאני מצאתי) להחזיר את האינטרנט היא לעשות ריסטרט לראוטר (דרך התפריט- ההעדפה, או להוציא את החשמל ידנית).

הדבר מעצבן במיוחד, כיוון שכל שעתיים צריך לעשות ריסטרט לראוטר בשביל שיהיה אינטרנט.

כאשר הכל מחובר ופועל, אין בעיות של מהירות או תקשורת וכד', הבעיה היא היחידה היא ההתנתקות המוזרה הזו.

ניסיתי לשחק עם ההגדרות בראוטר, אבל, אני לא מבין הכל לעומק.

כמו כן, ניסיתי עדכון קושחה, אבל הוא לא עבד (לא היה אינטרנט בכלל, בשום קונפיגורציה שכללה את הראוטר) , אז שיחזרתי למקורית.

למישהו יש אולי מושג מה הולך כאן? עד כמה שאני יודע , במהלך הזמן שאני לא בבית, אין את הבעיה הזו... (כאילו שהנוכחות של הניייד ברשת - או נוכחות של גורם אלחוטי, גורמת לראוטר להשתגע... ) ואיך אפשר לסדר את זה?

תודה רבה..

abstract

פורסם

כנראה בעייה ב אלחוטי

לי יש אותו ראוטר (דגם T)

עובד עם מחשב חוטי ונייד אלחוטי ללא בעיות

בעבר הנייח גם עבד אלחוטי ללא בעיות

אולי הבעיה בהקצאת איי פי לניידים? (מוזר אבל זה יכול להיות קשור) נסה לנעול את ה - MAC של הנייד ל איי פי ספציפי

פורסם
  • מחבר

אהה.. חיטטתי בתפריטים, ומצטער על הבורות, אבל אין לי מושג איך עושים את זה... :-[ (להקצות אייפי יחיד לMAC מסוים).

פורסם

תחת LAN SETTINGS

תכנס ללשונית DHCP CLIENTS LIST ותסמן וי ליד המחשבים המחוברים

כמו כן ב- WIRELESS SETTINGS

תחת לשונית CONNECTION CONTROL - אתה יכול להרשות רק ל- MAC ספציפיים להתחבר אליך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים