עבור לתוכן

הפעלת סרטיי HD על המחשב

Featured Replies

פורסם

יש לי סרט באיכות 1080 HD על המחשב

בקיצור רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול להפעיל את זה ושזה יעבוד בלי בעיות

כי עם VLC PLAYER זה עובד בתקיעות מוזרות,כל דקה בערך יש תמונה חדשה,ממש מעפן

פורסם

אני אנצל את הדיון לשאול:

האם צריך מסך/כרטיס מסך שתומך באיזה פורמט בשביל לראות סרטי 720 או 1080 (HD) על המחשב?

פורסם

כנראה שהמחשב שלך לא מספיק חזק. ראיתי את המפרט, לא אמורה להיות בעייה.

נסה MP classic.

^^

צריך מסך שתומך ב1080i\p בשביל לראות HDTV באיכות הכי גבוהה (רוב הטלויזיות LCD שנמכרות תומכות עד 720P, אבל הן מסוגלות לשדר גם 1080 ע"י הורדת הרזולוציה של התמונה). לא צריך כרטיס מסך מיוחד, רוב העבודה פה היא של מהעבד. אבל אם מדובר בתוכן חוקי אז צריך גם שהכרטיס יתמוך בהגנה של HDTV או משהו כזה, וכמובן כונן Blue-ray או HD-DVD.

פורסם

יש לי סרט באיכות 1080 HD על המחשב

בקיצור רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול להפעיל את זה ושזה יעבוד בלי בעיות

כי עם VLC PLAYER זה עובד בתקיעות מוזרות' date='כל דקה בערך יש תמונה חדשה,ממש מעפן

[/quote']

אולי תוכנה מסחרית כמו PowerDVD וחברים יוכלו להפיק ביצועים יותר טובים. באיזה פורמט המקור ?

פורסם
  • מחבר

כנראה שהמחשב שלך לא מספיק חזק. ראיתי את המפרט, לא אמורה להיות בעייה.

נסה MP classic.

^^

צריך מסך שתומך ב1080i\p בשביל לראות HDTV באיכות הכי גבוהה (רוב הטלויזיות LCD שנמכרות תומכות עד 720P, אבל הן מסוגלות לשדר גם 1080 ע"י הורדת הרזולוציה של התמונה). לא צריך כרטיס מסך מיוחד, רוב העבודה פה היא של מהעבד. אבל אם מדובר בתוכן חוקי אז צריך גם שהכרטיס יתמוך בהגנה של HDTV או משהו כזה, וכמובן כונן Blue-ray או HD-DVD.

כבר ראיתי מלא טריילרים של סרטים ב1080,עם התוכנה קוויק פלייר של אפל...

אז המסך לא עשה בעיות בכלל...[br]פורסם בתאריך: 22.02.2007 בשעה 14:11:44

אולי תוכנה מסחרית כמו PowerDVD וחברים יוכלו להפיק ביצועים יותר טובים. באיזה פורמט המקור ?

הסרט בפורמט XVID לא בפורמט של HD

פורסם

XVID ברזולוציה של 1900 על 1080 עוד לא ניסיתי, אבל יש מצב שצריך אולי מעבד חזק יותר....

נסה גם את התוכנה של MPLAYER

פורסם
  • מחבר

זה בסדר

הורדתי כמה מקודדים והכל עובד מצויין,תודה :hi:

פורסם

אילו ?

פורסם

ישנו קודאק/ תוכנה בשם CoreAVC שמעולה לצרכי HDTV כי הוא מסוגל להפעיל קבצי X264 גם בלי כרטיס מסך תואם.

לפני ה- 1950PRO שלי השתמשתי בו עם כרטיס מסך מובנה ועבד מעולה!

הוא עולה כסף אז צריך לעשות "קומבינות" P:

פורסם
  • מחבר

ישנו קודאק/ תוכנה בשם CoreAVC שמעולה לצרכי HDTV כי הוא מסוגל להפעיל קבצי X264 גם בלי כרטיס מסך תואם.

לפני ה- 1950PRO שלי השתמשתי בו עם כרטיס מסך מובנה ועבד מעולה!

הוא עולה כסף אז צריך לעשות "קומבינות" P:

כן זה הקובץ שהשתמשתי בו :jump:

זה קודק מצויין

פורסם

כן זה הקובץ שהשתמשתי בו :jump:

זה קודק מצויין

היה בו משהו שעיצבן אותי שהוא כאילו חילק את הוידאו לארבעה חלקים בצורת X ולפעמים התמונה היתה נשברת לחלקיק שניה..

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה אתה מתכוון בדיוק....

אצלי לפחות זה עובד מצויין,איכות פשוט מדהימה,וזה עוד עם המסך המסכן של המחשב שלי,שהוא בן 6 שנים בערך.... :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים