פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים אהלן כולם יש ברשותי אונבטו דאפר, אומנם לא ממש התעסקתי איתו...אך הורדתי את הגירסא החדשה יותר ואני רוצה להתקין אותה. אז חיפשתי באינטרנט איך למחוק את הלינוקס, אך לדעתי קראתי דברים מויתרים כמו לערוך את ה MBR מחדש ועוד דברים למיניהם... באמת צריך לעשות את זה? או שאפשר פשוט למחוק את המחיצה בעזרת תוכנה כלשהי..PartitionMAgic למשל? תודה מראש :][br]פורסם בתאריך: 22.02.2007 בשעה 12:54:38 אה...אוקיי בסוף כן צריך לטפל ב MBR,אז החזרתי אותו לקדמותו..ועכשיו צריכים למחוק את המחיצה בעזרת תוכנה מתאימה?
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים באובונטו אתה לא צריך להתקין מחדש גרסאות אף פעם רק לשדרג.http://ubuntuguide.org/wiki/Ubuntu_Edgy#Upgrading_Ubuntu(כמובן שאפשר להתקין מחדש ואפילו לא צריך למחוק קודם שום דבר אבל באמת אין סיבה)בהצלחה
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר אה וואלה?.. זה באמת יכול לחסוך אז אם כבר ערכתי את ה mbr...איך אני ניגש שוב לאובונטו? כי הוא מפעיל לי ישר את החלונות
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים אתה צריך לשחזר את ה GRUB עם ה LiveCD.הנה מדריך -http://www.daniweb.com/blogs/entry708.html
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר תודה על המדריךעיינתי בו, הפעלתי את אובנטו עם ה livecd...וניסיתי לעשות את הפעולות שכתובות אך צצות כל מיני בעיות כמואי-מציאת קובץ...למשל, כאשר צריך להפעיל את menu.lst דרך הפקודה: cd /media/linux/boot/grub/sudo gedit menu.lstאז הוא בכלל לא מוצא את התיקייה בוט בנתיב הזה...חיפשתי את הקובץ menu.lst ידנית, וה path במיקום אחר לחלוטין, משהו כמו usr/share/../grub .ישנה בעייה או שזה ככה אמור להיות?
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר אז זהו...שחכתי לציין שגם פה נראה לי היתה בעיה:קודם כל לפי מה שהבנתי צריך למצוא את המחיצה שיש בה את הbootloader, אז ראיתי שזה נמצאבמחיצה hda1 (ישנה כוכבית כזאת ליד השם).ואז הוא אומר ליצור תיקייה...כתבתי את הפקודה, אני מקווה שיצר (לא רשם כלום),ואז הוא אומר להפעיל את ה fstab, זה באמת הפעיל לי את הקובץ..(כרגע אני במחשב השני, אז אני לא אוכל לכתוב את מה שכתוב בקובץ),ואז צריך להוסיף את הפקודה הזו:/dev/hdb2 /media/linux /ext3אז במקום hdb2, כתבתי hda1.ולאחר כל זה, הפקודה הזו #cd /media/linux/boot/grub/ לא ממש עבדה..(אממ לא עשיתי בשום שלב mount או משהו כזה..חשבתי זה אמור להיות בהמשך..)
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים תראה, אתה בכל אופן מתכוון להתקין מערכת חדשה, אז הוא כבר יתקין את גראב לבד.אם בכל אופן תרצה לעקוב אחרי המדריך, אז לאחר עריכת FSTAB יש לרשום:sudo mount -aעל מנת שהשינויים יכנסו לפועל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.