עבור לתוכן

ArmA

Featured Replies

פורסם

אהלן יש לי תמשחק החדש ARMA זה כמו operation flashpoint זה מאותה חברה.. אני חושב שזה משחק המשך..

רציתי לדעת אם יש פה למישהו ואיך זה עובד לו כי זה לא זז לי בצורה שאפשר לשחק.. והכל על הכי נמוך

2.66ghz p4 533 mhz cach

512 ddr

fx 5700 128 mb

פורסם

לפי מה שהבנתי זה משחק מאוד בעייתי עם המון באגים... מה גם שהוא דיי כבד למרות הגרפיקה העלובה תוסיף את זה שהמפרט שלך לא כזה להיט ויכול להיות שזה זה

תנסה לעדכן דריוורים ואת המשחק אם יצאו לו בכלל עדכונים

פורסם

חכה לפאץ'.

פורסם

מה גם שהוא דיי כבד למרות הגרפיקה העלובה

what what what!?!?

40+fps

[attachment deleted by admin]

פורסם

fugly.

פורסם

you can say a lot of bad stuff about ArmA, but graphics and heaviness of engine would not be one of those.

graphically the game is brilliant, the vehicle entering animation and voice syncing in the cut scene could use a bit more work (more like rework), but other than that brilliant...

פורסם

אולי אני מתבלבל עם משחק אחר :screwy:

פורסם

משום מה אני מעדיף לשחק בפלאש פוינט עוד פעם ולא במשחק הזה הוא פשוט חסר השקעה הגרפיקה פשוט שנת 98 :smile1:

ובכלל הוא כבד באופן מוזר למרות שהגרפיקה על נמוך ביותר כמעט .(עדיין מסך 19 רחב צריך לסדר רזולוצייה מתאימה )

אני משחק על:

P4 3GHZ

1.5 GIGA

6800NU

VISTA אולטימט -) יכול להיות שזה הבעייה ???

כי ברינבו 6 ווגאס זה סבבה

וסופרים כומנדור גם סבבה על בינוני עד שאני עובר את ה100 + יחידות

ומאיפה לעזעזאל התמונה הזאת BigDickBastard

זה ממש לא הגרפיקה במשחק אפילו על 8800GTX זה יראה מגעיל כי הגרפיקה ממש לא מושקעת

פורסם
  • מחבר

יחסית למרחב שטחים בחוץ הגרפיקה ממש טובה אפשר ממש לראות למרחקים..

עבדו חזק מאוד על העניין של הצל.. הנשק והכוונת האופטית נראה ממש מעולה ובכלל זה אחד המשחקים הכיפים והמציאותיים שיש רק שבאמת אני לא מבין למה הוא כל כך כבד לא נפלתי מהגרפיקה שלו אני חושב שצריך ג'יגה זיכרון

פורסם

ומאיפה לעזעזאל התמונה הזאת BigDickBastard

זה ממש לא הגרפיקה במשחק אפילו על 8800GTX זה יראה מגעיל כי הגרפיקה ממש לא מושקעת

I took the screen shot myself

that's how it looks on x1800xt 1024x768 aax2 afx8 on normal details and full post process effects. I did not edit the screen shot other than crop.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים