פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מה ההשוואה...פשוט N73 מצלמה 3.2 הרחבה עם כרטיס זיכרון..BT וכו..הN95 היתרון שלו זה הWIFI (למרות שאת זה אפשר למצוא גם הN80) והמצלמה..הGPS "המובנה" עדיין לא ברור מה יהיה איתו בארץ...(כמוש אני מכיר את החברות פה חינם זה לא יהיה למרותש הוא מובנה)..ובעיקר ההבלדים במחיר...אין הרבה אנשים שבאמת צריכים את התכונות הנ"ל..
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים עוד הבדל (מעותי בשבילי לפחות) זה המהירות. במילא מכשירי הסימביאן איטיים ככה שתוספת המהירות בN95 מאוד מוסיפה לשיקול.ויש עוד המון הבדלים, אבל את הרוב הם לא מעניינים (כמו יכולות גרפיות, צילום וידאו, מסך, חיבור לtv, ועוד ועוד...)
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים אף אחד לא ממש קבע שהN95 מהיר...הכל תלוי בגירסה הסופית..בקיצור מי שממש אבל ממש צריך מכשיר כזה ומוכן לשלם שיהיה לו בכיף..(אני נשאר עם הN73 שלי..נכון לעכשיו ;D)...
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים נוקיה שיחררה כבר מפה לארץ אבל היא שוקלת פחות ממגה..היא בתהליכי בניה ועד שהמכשיר יגיע לישראל המפה תהיה מוכנה.רק חברות המונופול הגדולות לא יעשו עם זה בעיות...חוצמזה נראה לי שהוא יפה יותר גם מN73
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים לא כל מה שרשום "על הנייר" קדוש...תמיד יש באגים וכו...בכל אופן מי שרצה פה N91 יש לחבר שלי אותו הטלפון ענק ואני אומר ענק אז אני מתכוון לזה..ולא ראיתי בו שום יתרון מלבד חיבור 3.5 של אוזניות..
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר מה טוב בN95:מסך TFT, 16M colors160 MB internal memoryHSDPAWi-Fi 802.11 b/g, UPnP technologyBluetooth v2.0, A2DPInfrared port 5 MP, 2592 x 1944 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, video(VGA 30fps), flash; secondary CIF videocall cameraBuilt-in GPS navigation 3.5 mm audio output jack TV outSymbian OS 9.2, S60 rel. 3.1סליידר מתוחכםמתאים למשחקיםמסך גדולמעבד חזק ביותר עם הרבה זיכרון RAM
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.