פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים רציתי לדעת אם יש מחיר משוער בארץ.אני לא מאמין שיהיה אותו בORANGE אז רציתי לדעת שאם אני אקנה אותו מחנות יהיה בו עברית?שווה בכלל לקנות אותו?
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים בחו"ל 500-550+- יורו...בארץ תצפה לפחות ל3500-4000 "בשקט"..והוא יושק כנראה בשתי החברות סלקום ואורנג....שווה..?בגדול זה טלפון כן..אם אתה צריך את כל התכונות ומוכן לשלם את המחיר תהנה..אם לא תקנה מחשב נייד או משהו..אני אישית מסתדר מצוין עם הN73 ולא רואה סיבה ממשית לקנות טלפון כמו הN95..
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר אני כן:ויש לי 6680 5 MEGAPIXELחיבור לטלויזיהסלידר מתוחכם16 מיליון צבעיםSYMBIAN 9.2 3.1 REL EDITION160 זיכרון פנימיHSDPABluetoothv2.0, A2DP 3.5 mm audio output jack
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים אין לו דיסק קשיח זה 160MB אם זכור לי טוב..(זיכרון מערכת וזיכרון כללי)..ואתה יכול להרחיב עם כרטיס MICRO SD..
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים בזבוז כסף...עדיף כבר לקנות N73 ואת שאר הכסף להשקיע במשהו אחר...ה5 מגה פיקסל שיש לא כאלה איכותיים אז מספיק בכל פעם להתלהב עם ה5 מגה פיקסל צריך לזכור שרזולוציה ואיכות תמונה זה 2 דברים שונים
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים המכשיר חזק יותר וקטן יותר ויש לו גם GPS פנימי ןWIFIאיפה בדיוק ההשוואה לN73?
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים חברה הוא בשלבים סופים של עיברות ועליה לארץ, הוא יגיע לאורנג כמה רק בכמה שבועות (אם בכלל) אחרי ההשקה באירופה
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר שיניתי את דעתי כשראיתי עכשיו את החייה:E90..שעדיין לא יצא והיה עדיין חדיש שאקנה אותו יש לו חומרה חזק ביותר!!!
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים ועד שהוא יצא לשוק, יפרסמו על בואו של מכשיר חדש ויותר טוב, ואז תחכה גם לו?
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר יש לי עד יולי....מספיק זמן..מהREVIEWHistory often repeats itself.... but NOT THIS TIME! The E90 has everything you could dream of and provides the fastest processor currently used in Symbian OS smartphones and the largest operating memory (RAM) capacity ever used in a Symbian OS based device. Yes, it's true, Nokia has finally created a Communicator that it as fast as other high-end Symbian OS devices and as powerful (and MORE functional) than high-end PocketPC Phone Edition devices! Read on.לא נראה לי שיצא עוד מכשיר כזה חזק עם כל כך הרבה RAM נראה כמוהו עם מקלדת בשנה הקרובה..חחח בדקתי עכשיו את המחיר 800 EURO...אמא!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.