פורסם 2002 בינואר 223 שנים האם ה-adsl מהיר או לא בימים האחרונים?לפי מה שהבנתי ה-adsl נהיה איטי עד כדי מהירות של מודם dial-up בגלל ריבוי המשתמשים בזמן האחרון, זה נכון? ואם לא, באיזה מהירות הוא עובד? תנו לי גם upstream וגם downstream.ואני מדבר על חבילת ה-adsl הבסיסית.
פורסם 2002 בינואר 223 שנים לא,דווקא הולך ומשתפר .אני על חבילת 1.5 מוריד 200k/sec מעלה על 15k/sec .החבילה הזולה(0.5) אתה מוריד על 68k/sec מעלה בטח גם 15k/sec אני לא בטוח .אני גולש דרך קווי זהב . 012.נט
פורסם 2002 בינואר 223 שנים מחבר יש פה אנשים שיש להם את החבילה הבסיסית?כי אני מעדיף לדעת איך זה באמת ולא לפי השערות...
פורסם 2002 בינואר 223 שנים אני בחבילה הבסיסית דרך אינטרנט קוי זהביש לי UPSTREAM של 96Kbps ואני מצליח להעלות דרך האיי סי קיו למישהו שגם מחובר ל-ADSL במשהו כמו 10KB/sec. ה-DOWNSTREAM שלי הוא 640Kbps ואני מצליח להוריד לפעמים גם ב- 70KB/sec.זה בסדר גמור לדעתי והרבה יותר טוב מ-DIAL UP ישן בכל מקרה
פורסם 2002 בינואר 223 שנים מחבר מה יותר מהיר(עזבו מחירים), netvision או 012?אני מתאר לעצמי ש-netvision, אבל אני רוצה להיות בטוח.
פורסם 2002 בינואר 223 שנים netvision עושים עבודה די טובה למרות שהם די יקרים תנסה את בזק בינלאומי הם גם טובים וגם מהירים ןחוץ מזה לי יש adsl וזה תותח של מודם אבל אני בחבילה של 1.5 אז אין פרטים על 0.5 אבל מרגע שרכשת לך adsl שכח מ dial_up זה ממש ממש רחוק מלהיות מודם ישן
פורסם 2002 בינואר 223 שנים אני בחבילה האמצעית (WoW Extra).מה שלא יהיה, אל תתחבר לאינטרנט זהב (זהבל).47 דולרים בחודש תמורת 0.5mbit יורד ו64 עולה (לחו"ל בלבד)!באותו מחיר, ניתן לקבל את החבילה שתואמת את חבילת WOW שבה בחרתי ב012 לדוגמא, שלאחרונה התייצבו ומספקים שירות מהיר ואמין גם בשעות העומס, אבל כמו שאני ורבים אחרים מכירים את הפס הרחב בישראל, מחר בערב זה כבר ישתנה.
פורסם 2002 בינואר 323 שנים עצה קטנה... ACTCOM מעולים! התחברתי אליהם לפני כמה זמן ולא הייתה לי בעיית מהירות או התנתקות אחת! פינג 40-70 במשחקים ומהירות הורדה טובה. השירות שלהם גם היה מעולה. ותחשוב על זה...
פורסם 2002 בינואר 323 שנים עצה קטנה... ACTCOM מעולים! התחברתי אליהם לפני כמה זמן ולא הייתה לי בעיית מהירות או התנתקות אחת! פינג 40-70 במשחקים ומהירות הורדה טובה. השירות שלהם גם היה מעולה. ותחשוב על זה...כמה עולה אצלם ? במודם רגיל הם מהספקיות היקרות ביותר...
פורסם 2002 בינואר 323 שנים ה upload ב hara dsl בכל החבילות עומד על 15 קילובחבילה הזולה הupload עומד על 7
פורסם 2002 בינואר 323 שנים ה upload ב hara dsl בכל החבילות עומד על 15 קילוBULLSHIT!אני אשמח מאוד אם תסביר לי איך הגעת מ- 96KBPS ל-15KBytes/Sec.לפי החישוב שלי 96 חלקי 8 זה 12 (וגם זה רק ביום טוב). החבילה הכי יקרה נותנת UPSTREAM של 128KBPS ז"א 128/8=16 מקסימום
פורסם 2002 בינואר 323 שנים מישהו מכיר אולי KNET? הם עושים עכשיו בקיבוץ שלי ADSL ואתם יכולים לתת לי אתר שמסביר הכול על adsl
פורסם 2002 בינואר 323 שנים ה upload ב hara dsl בכל החבילות עומד על 15 קילובחבילה הזולה הupload עומד על 7בחבילה הזולה זה עומד על 8. 64/8...
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.