פורסם 2002 בדצמבר 2922 שנים מחבר אתה רוצה לראות ב-DVD?יש אפשרות ב- NERO לדבר כזה...כן אני רוצה לראות את זה ב-DVD ואיך עושים את זה בנרו???
פורסם 2002 בדצמבר 3022 שנים אתה רוצה לראות ב-DVD?יש אפשרות ב- NERO לדבר כזה...כן אני רוצה לראות את זה ב-DVD ואיך עושים את זה בנרו???כן גם אני רוצה לדעת איך?
פורסם 2002 בדצמבר 3022 שנים חשוב מאוד לדעת שאם מדובר בקובץ DIVX אי אפשר בנרו (התמונה יוצאת הפוכה).אם התמונה יוצאת לך הפוך זה אומר שאתה לא משתמש במקודד (codec) טוב בכדי לראות את הסרט.
פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים אני הייתי ממליץ לא לעשות קיצורי דרך.התוכנה הכי טובה לדעתי היא TMPGEnc 2.58.הימרתי איתה המון סרטים ואף פעם לא היו בעיות.יש בה את כל האפציות האפשריות, וגם ניתן (בעזרת VIRTUL DUB) להמיר סרט ל - VCD והוסיף לו בקידוד כתוביות.אתה גם יכול בעזרתה לחלק את הסרט, להוריד שולים ולבחור פורמט להצגה (TV 16:9 PAL NTSC וכו'...)תמיר את הסרט בתוכנה הזאת ורק אח"כ תצרוב...
פורסם 2003 בינואר 322 שנים אבל אין לTMPGENC יכולת לחלק את הקובץ לגודל רצוי (גודל דיסק) וV.B היא תוכנה די קשה AVI2VCD אמורה לעשות את הענין יותר פשוט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.