עבור לתוכן

האם ALE130 רע מיסודו? כדאי להחליף?

Featured Replies

פורסם

מאז ומעולם היה לי את המודם ALE130 (בזק). אני ב-ADSL תחת 1.5MB.

מציק לי נורא העובדה שכשאני מנתק אותו או שהוא תוקע מלא דברים במחשב כי הוא "מבלבל" את החיבור ואין ברירה אלא לאתחל את WINDOWS (אני משתמש ב-XP SP2 אגב), ובמקרים האלה וגם במקרים שסתם רוצה לאתחל או לכבות את המחשב, זה לא מאתחל אלא נתקע ב"Saving Settings". בכלל כששוטטתי בפורומים ראיתי שלהרבה יש בעיות עם המודם הספציפי הזה, בין אם בלהתקין אותו בלינוקס ובין אם בדברים הנ"ל ואחרים. (אגב בסופו של דבר מצאתי מדריך ללינוקס והצלחתי להפעיל אותו במערכת. לא בעיה יותר :))

אז השאלה שלי היא, אם יש מודמים יותר טובים שאפשר להחליף את ה-ALE בהם? אני לא צריך לחבר ליותר ממחשב אחד בו זמנית, ואני רוצה לדעת אם אפשר להחליף את המודם בבזק בלי עלות נוספת.

תודה.

פורסם

מודם גרוע , תחליף בהזדמנות הראשונה .

בזק מודעים לכך , ואם תתקשר אליהם קרוב לוודאי יחליפו לך אותו ללא תשלום .

להורים שלי החליפו אותו ללא תשלום

פורסם

אתה פשוט ניגש לבזק, ומעדכן אותם שאין לך יציאת USB פנוייה. כל מודם רשת יעשה את העבודה בצורה יותר טובה.

פורסם

יותר מגרוע אם הומצאה מילה כזאת .... :)

תוציא מבזק את

TNN - Aztech ADSL2+ ETHRNET Bridge Router DSL 600e

אחלה מודם ... :) וזה המחליף של כ לה RTA 1320 ו ALE למניהם .... מה עד שחיבור מודם ב USB תמיד פחות טוב ...

פורסם

יש לי rta 1320

רציתי לדעת אם הוא שווה משהו או שאני יחליף אותו

ואם כבר אני מחליף אז אני רוצה משהו שיהיה קל לי לפתוח בו פורטים לאי מיול

תודה מראש על העזרה

פורסם

אם הוא עד לא נשרף לך אז תתכונן שהוא ישבוק לך פתאום באמצע החיים אחוז ורבע לפני סיום של איזה סרט שאתה מחכה לו שנה, הוא פשוט ימות לאט :)

בכל מקרה, כן תחליף אותו , בבזקסטור, יתנו לך מודם סימנס , שהוא ה"מחליף" של ה RTA, תתעקש ותקבל את ה Tnn- AZtech ... שהוא עדיף על הסימנס

:)

פורסם

רציתי לדעת אם אני כבר מחליף אז אני רוצה מודם שיהיה אפשר לפתוח לו פורטים בלי להסתבך

אם אתה יכול להביא לי מדריך למודם הזה ספציפית או לאחד אחר אני אשמח

פורסם

כמו תמיד אין על האלקטל הכחול חבל שכבר אי אפשר להשיג אותו בקשר למודם תבקש ALE150 הוא חייה לעומת ה130

ECI BF 150גם קטלני או מודם רשת חוץ מהקוביה הלבנה הקטנה הזאת זה המודם הכי גרוע שקיים

פורסם

גם לי יש את המודם הנ"ל ALE 130.

אף פעם לא עשה לי בעיות.

תנסה אולי להוריד דרייבר עדכני.

פורסם

הסימנס מעולה.

פורסם

כמו תמיד אין על האלקטל הכחול חבל שכבר אי אפשר להשיג אותו בקשר למודם תבקש ALE150 הוא חייה לעומת ה130

ECI BF 150גם קטלני או מודם רשת חוץ מהקוביה הלבנה הקטנה הזאת זה המודם הכי גרוע שקיים

בקשר למודם רשת הבחור צודק, RTA 1320, חרא של מודם, ובקשר לסימנס למי שהוא אמר שהוא מעולה , מניסיון הוא לא כ"כ טוב ... , וה: TNN - Aztech 600e

עדיף ע"י כולם, ע"י הטכנאים של בזק, תומכים של כל התמיכות הטכניות של הספקיות ובקיצור, כמה שיותר דעות חיוביות יותר טוב :) , אז אני מעדיף לזרום על מה שהטכנאי של בזק, ושידידה טובה שלי שעובדת באחת מהחברות אמרה לי שזה המודם הכי נורמלי שבזק מציעים ... :)

[br]פורסם בתאריך: 26.02.2007 בשעה 00:50:10

גם לי יש את המודם הנ"ל ALE 130.

אף פעם לא עשה לי בעיות.

תנסה אולי להוריד דרייבר עדכני.

מצטער אם הספמתי לדקה, בכל מקרה גיבור , מודם USB, אפעם לא יכול להיות עדיף על מודם רשת .... , וזה הוכח ! :)

בכל מקרה גם לך הייתי ממליץ להתקשר : 1-800-340-340

להגיד שאתה רוצה להחליף את המודם למודם רשת , או לטעון שאין לך USB פנויים או וואט אבר ולהחליף למודם חדש :) אחורי תקופה מסויימת , היעילות שלו יורדת, ויש לו בלאי מטורף, אז המלצה שלי, תחליףףףףףףףף ! : )

טוב זהו מספיק ודיי לחפירות :)

פורסם

לפי דעתי, אם אתה רוצה שיחליפו לך למודם רשת ללא הרבה בעיות מיוחדות תגיד שהתקנת VISTA על המחשב.

אני לא חושב שהתומך הולך להגיד לך איזה וינדוס אתה יכול להשתמש ובאיזה לא...

לגבי המודמים האחרים, כולם בערך אותו זבל. לכל אחד הבעיה שלו. אני אישית מעדיף את האלקטל הישן והטוב עם 5 נוריות.

כרגע יש לי את הRTA 1320 הלבן, שעומד מול מאוורר (כך שהוא לא יתחמם וימות) והוא עובד יפה מאד.

בזק קיבלו עכשיו מלאי של RTA1320A, שהוא אמור לתקן את אותה בעיה של הישרפות, ובינתיים הוא נראה מבטיח, בגדול הוא מודם טוב מאד כמוציאים מהמשוואה את ההשרפות.

פורסם

לפי דעתי, אם אתה רוצה שיחליפו לך למודם רשת ללא הרבה בעיות מיוחדות תגיד שהתקנת VISTA על המחשב.

אני לא חושב שהתומך הולך להגיד לך איזה וינדוס אתה יכול להשתמש ובאיזה לא...

לגבי המודמים האחרים, כולם בערך אותו זבל. לכל אחד הבעיה שלו. אני אישית מעדיף את האלקטל הישן והטוב עם 5 נוריות.

כרגע יש לי את הRTA 1320 הלבן, שעומד מול מאוורר (כך שהוא לא יתחמם וימות) והוא עובד יפה מאד.

בזק קיבלו עכשיו מלאי של RTA1320A, שהוא אמור לתקן את אותה בעיה של הישרפות, ובינתיים הוא נראה מבטיח, בגדול הוא מודם טוב מאד כמוציאים מהמשוואה את ההשרפות.

היה לי את ה RTA, כמעט שנתיים, עבד באמת ללא דופי, אבל הבעיית התחממות/הישרפות גרמה לי להעיף אותו וקיבלתי את הסימנס, שהיה לו מלא בעיות, וכשהיה פה טכנאי של בזק החליפו לי את המודם ל Aztech 600e .. , עובד מעולה ... :)

פורסם

הסימנס טוב. המהירות נתונים מצויינת מוריד לי באימיול על 300 מה שאומר שמהירות לא חסר. לא מתחמם. טיפה גדול. ממנתק בלי בעיה ומתאים לויסטה. אחלה מודם.

פורסם

הסימנס טוב. המהירות נתונים מצויינת מוריד לי באימיול על 300 מה שאומר שמהירות לא חסר. לא מתחמם. טיפה גדול. ממנתק בלי בעיה ומתאים לויסטה. אחלה מודם.

תענוג אחי , הרווחת :) , אני כנראה נפלתי על סדרה דפוקה של הסימנס :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים