פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אני רואה המון וויכוחים על איזה ספקית עדיפה, איפה יש בעיות במהירות הורדה וכו', אז חשבתי שיהיה נחמד אם כל אחד יביא תוצאות ממבחן הורדה באינטרט ויפרסם פה את התוצאות. לא מצאתי מבחן אמין, אז החלטתי להכין אחד משלי. יצרתי קובץ .txt ריק ששוקל בדיוק 5MB והעלתי אותו לראפידשייר. מה צריך לעשות?אני ממליץ להוריד את התוכנה FlashGet, שהיא מנהל הורדה מעולה, ולהתקין אותה. התוכנה תתן לנו ססטיסטיקה של ההורדה שכוללת מהירות ממוצעת וזמן הורדה.אחרי ההתקנה, כל מה שצריך לעשות זה לסמן את הלינק ולגרור אותו אל הסמל הקטן של התוכנה שנפתח בצד ימין (נראה כמו שלושה חצים כאלה) . התוכנה תזהה אוטומטית שמדובר בלינק לראפידשייר, ותתחיל בהורדה. *הערה: אני לא בטוח שזה יעבוד עם חשבונות חינאמים (אפשרות Free באפידשייר), אבל אני מקווה שכן. אם לא אז נמצא פתרון אחר.אחרי ההורדה, פשוט לכתוב בתגובה את שם הספקית, מהירות החיבור, האם ההורדה התבצעה דרך פלאשגט או דרך הדפדפן, מהירות הורדה ממוצעת, וזמן הורדה.הלינק: http://rapidshare.com/files/17534540/5mbfile.txtלינק מספר 2 (תודה רבה לבומר!): http://www.losnir.net/5mbfile.dmsאני אתחיל:ספקית - נטויז'ןמהירות חיבור - 5Mbהורדה דרך פלאשגטמהירות ממוצעת להורדה - 568.89 זמן הורדה - 00:00:09ובלינק מספר 2:מהירות ממוצעת - 640.00זמן הורדה - 00:00:08מה איתכם?
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אי אפשר להוריד את הקובץ הזה ישירות יש לכתוב קודם את הספרות ביטחון וכו'..לכן אי אפשר להוריד אותו עם פלאש גטתעלה לשרת אחר
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים + תעלה קובץ גדול יותר.. כי 5 MB זה כלום וזה מתחיל לרדת על מהירות גבוה ברבה מההגבלה של האינטרנט..
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר אי אפשר להוריד את הקובץ הזה ישירות יש לכתוב קודם את הספרות ביטחון וכו'..לכן אי אפשר להוריד אותו עם פלאש גטתעלה לשרת אחרבעע.יש למישהו רעיון?
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים 1. לכל ספק אינטרנט יש קובץ בדיקה כזה באתר שלו2. יכול להיות אבל שיש ספקים שמתחברים לשרתים מסויימים ביותר קלות (לא?)3. צריך לציין אם הורדת את הלינק מפלאש גט או רגיל,כי פלאש מתחבר כמה פעמים לשרת
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר 1. חחח2. אני לא חושב, השרתים בראפידשייר מספיק מהירים שעם חיבור בייתי לא נרגיש בבעיות.3. גם מהסיבה הזאת אמרתי להוריד עם פלאש גט. התוכנה מאפשרת מהירות הורדה מקסימלית.
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים לינק: http://www.losnir.net/5mbfile.dmsמהירות הורדה ממוצעת: 182Kספקית: בזק בילאומיתשתית: בזקמהירות חיבור: 3.1MBזמן הורדה: 28 שניותהורדה רגילה דרך דפדפן.
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מהירות מבחילה מה שיצא לי :s05: עם דפדפן רגיל 100 ממוצע1.5M הוט בזקעריכה: אה בגלל שהאימיול פתוח ><עכשיו רגיל:דפדפן: 195פלאש גט: 191 (מוזר)
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים לינק: http://www.losnir.net/5mbfile.dms סחטיין על האתר ה DMS זה פיתוח ישראלי ? בכל מקרה, בקובץ הזה אתם בודקים את חיבור הספק שלהם ל IIX (האתר יושב בקווי זהב) ולא קצבים לחו"ל (אצלי זה הוריד במקסימום BW של 2.5 מגה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.