פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים שלוםיש לי את הפלאפון motorola e770 וכרטיס זיכרון של 512 של san disk.שאני מעביר שירים לכרטיס זיכרון מגיע לי ההודעת שגיאה שהקובץ אינו מזוה ושאני צריך את הקובץ מידע ":KAVICHS:$DATA"השירים הם MP3 והפלאפון תומך בMP3
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים לפרמט (Foramt) את כרטיס הזכרון דרך הפלאפון. אמורה להיות שם אפשרות כזו - איפהשהו.
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר מצאתי אתחול כולל והוא שואל אם למחוק את כל הזיכרון ולא נותן בחירה אם כרטיס זיכרון או של הזיכרון המובנה (הכולל גם את הספר טלפונים שלי)
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים אה. חשבתי זה ה-770 של Samsung ' תפריט >>> הגדרות >>> מצב הטלפון >>> התקן זכרון >>> לדאוג שה-TRANS מסומן ולהכנס לתפריט שלו (ע"י לחיצה על כפתור התפריט) >>> תבנית >>> ולאשר.
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים אה... טוב זה קצת מוזר. הודעת השגיאה מגיעה מן הפלאפון או המחשב - וזה קורה בכל קובץ mp3 שאתה מנסה להעביר? תנסה להעביר אחד עם קצב קידוד של 128kbps ותעדכן אותנו.מצאתי משהו: http://www.duxcw.com/yabbse/index.php?board=4;action=printpage;threadid=9467כעיקרון מומלץ פה לפרמט דרך המחשב ב-FAT32, אבל יתכן שהפלאפון לא תומך בזה.תנסה לפרמט ל-FAT32, ואז פירמוט מהיר דרך הפלאפון.תנסה גם לרוקן את המידע שיש בקובץ ה-MP3 לצורך הבדיקה (ז"א, אומן, מס' שיר, הערות).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.