פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מפצח האגוזים...זה לא השם של הרופא בצו ראשון? ודים רודנקו! פסנתרן ענק! מבוצע על ידי רודנקו: חלק ראשון חלק שני אין כמו איזה מפצח איגוזים (או בכלל מוזיקה קלאסית) כדי ליהנות ולתפוס ראש 8)
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים עזוב תשמע פה ושם רחמנינוף.... חבר שלי השמיע לי יצירה אחת - כשאני אזכר אני אכתוב אותה כאן תשמע מארש טורקי.. זה קליל- נחמד ויפה אבל עזבו את זה אני שומע היפ הופ.... חחח מישהו יכול להסביר לי למה כמעט 40% מהאנשים כאן שומעים רוק/ מטאל לסוגיו?
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים תאכלס... רק שמשום מה היא לא בסקר (בגלל זה לא הצבעתי...) גם אני לא הצבעתי חח 8) עזוב תשמע פה ושם רחמנינוף.... חבר שלי השמיע לי יצירה אחת - כשאני אזכר אני אכתוב אותה כאן בין היתר רחמנינוף
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מישהו יכול להסביר לי למה כמעט 40% מהאנשים כאן שומעים רוק/ מטאל לסוגיו?למה? oOכי אנחנו אוהבים את זה...?
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים ^^ סטיב וואי בס'דר, אני אישית מעדיף את המורה שלו- סטריאני סטריאני הרבה יותר וירטואוז ממנו... אגב, מטאליקה, סקורפיונז ועוד כמה (בין השאר וואי וסטריאני) עשו מוסיקה לא רעה גם בסוף ה80'- תחילת ה90'... פרנק זאפה אירח תחת כנפיו את סטיב וואי וניתן לשמוע את זה באלבום הראשון שלו flexable and leftovers. לדעתי אלבום מעולה לפני שהוא התחיל לבצע אקרובטיקה מיותרת עם הכלי. אכן גיטריסט מעולה, אבל קצת משעמם לפעמים. תנסו את Steve Morse עם ובלי ה- Dixie Drags.
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים ודים רודנקו! פסנתרן ענק! מבוצע על ידי רודנקו: חלק ראשון חלק שני אין כמו איזה מפצח איגוזים (או בכלל מוזיקה קלאסית) כדי ליהנות ולתפוס ראש 8) נפלא!! עשה לי חשק למוזיקה קלאסית
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים פרנק זאפה אירח תחת כנפיו את סטיב וואי וניתן לשמוע את זה באלבום הראשון שלו flexable and leftovers. הם גם עשו ביחד את fuck yourself חח
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים ודים רודנקו! פסנתרן ענק! מבוצע על ידי רודנקו: חלק ראשון חלק שני אין כמו איזה מפצח איגוזים (או בכלל מוזיקה קלאסית) כדי ליהנות ולתפוס ראש 8) בעעעע התחלתי לשמוע את זה... לקח לי 2 דקות עד שהתייאשתי... לא מסוגל לשמוע מוסיקה קלאסית בכזו איכות מעפנה. זה נשמע כמו ילד בן 10 שמנגן להורים שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.