פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים התקנתי אותו (מקורי לחלוטין לשם שינוי...) אני בא לשחק , אני לוחץ על האייקון (לא משנה איזה) בשולחן עבודה לא קורה כלום,אני הולך למנהל המשימות>תהליכיםסוגר את הסטים משמה , לוחץ על האייקון של הסטים וה שאני רואה זה רק שנוספה המשימה לתהליכים חוץ מזה כלום לא קרה, יש למישהו מושג מה קרה ?
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים זה קורה לפעמים במקרים מסויימים (לא ספציפית ל-HL2), אני מציע שתכבה את המחשב ותדליק אותו... אם לא עובד, תמחק את המשחק ותקין עוד פעם
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים בפורום שלהם אסור לשאול שאלות ספציפיות לגבי בעיות שלך.פשוט תסגור את התוכנית לגמרי בEND PROCESS ואז תדליק מחדש את סטים זה תמיד עובד לי
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מקסימום תבדוק את שירות הSUPPORT שלהםhttp://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/home.php
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים אתה בטוח שאין שום חלון שמראה שהוא מוריד משהו?אם אתה לוחץ שוב על הסטים(כאילו תנסה להפעיל פעמיים), הוא אומר לך שהוא כבר פועל? אם כן, תנסה לחכות כמה דקות(לפעמים גם אצלי יש בעיה דומה. אני מחכה קצת ואז זה נפתח).
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים תנסה למחוק את ה- Client Registry.blob (אל תדאג זה לא יהרוס שום דבר)אבל כנראה תצטרך להוריד איזה עידכון מחדש (לא ביג דיל)
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר למה אסור לעשות דאבל פוסט אם לא עונים 1??!זה מעצבן, אני בטוח שמישהו פה יודע את הפיתרון....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.