עבור לתוכן

רשמים מהדמו של God Of War II

Featured Replies

פורסם

לאחר משחק בדמו אני יכול לומר קרייטוס חוזר ובגדול!

הדמו מתחיל בכך שהלוחמים הספרטנים של קרייטוס זורעים הרס וחורבן בערי יוון, לקרייטוס זה לא מספיק והוא רוצה לעזור להם במשימה, האלים באולימפוס גם ככה עצבניים עליו ואתונה מזהירה אותו לא לעשות בלאגן וקרייטוס כמו קרייטוס לא שם על אף אחד, הוא אדון לעצמו וכמובן יורד אל הארץ בגודלו הענקי בתור אל המלחמה ומתחיל לעשות מה שהוא יודע הכי טוב: להרוג.

לאתונה זה הספיק, היא יורדת אל הארץ, מחזירה את קרייטוס לגודלו המקורי(הלוואי על כולנו להיות בגודל כזה) ואם זה לא מספיק היא גם מעירה את הפסל של הקולוסוס הענק שממש לא מפרגן לקרייטוס ומנצל כל הזדמנות שיש לו להראות לקרייטוס איך זה לחזור להיות בן אנוש.

הדמו מכיל שלב אחד ואפשר לסיים את הדמו 10-15 דקות, אמנם זה לא הרבה אבל זה עדין מראה לנו את הרמת הפקה של המשחק הזה, החל בגרפיקה(שבעקרון נשארה אותו דבר, לא שזה דבר רע) שמוציאה את הסוס האחרון שנשאר לפוסי2 וכלה בסאונד החד וריאליסטי, הגיימפליי נשאר זהה וקליל עם כמה תוספות נחמדות(כמו להתלות על נקודות מסוימות בתקרה) וכן גם המהלכים השונים של קרייטוס, כמובן מהלכי הקומבו נגד הבוסים חוזרים ונראים טוב מתמיד,כאשר מבצעים קומבו שכזה על הקולוסוס פשוט מרגישים כאילו אנחנו בסצינה מתוך המיתולוגיה היוונית, מרגיש טוב בהחלט.

לסיכום אני יכול לומר שלפי הדמו הזה אנחנו נקבל המשך ראוי לאחד המשחקים הטובים ביותר לPS2 אי פעם, עם גרפיקה מעולה, סאונד איכותי, משחקיות ממכרת, סאדיסטיות כמו שאנחנו אוהבים ועוד קסמים, מהלכים ושאר תוספות חדשות.

חודש הבא המשחק ייצא לעולם האויר ואיך שהוא נראה לפי הדמו הוא הולך להצליח לא פחות מקודמו אם לא יותר, יש למה לצפות.

• תגובות 31
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תיראה אהבתי תראשון שסימתי לא מזמן

אבל היה חסר לי דברים נוספים שיתנו ליד מנוחה מהלחיצת כפתורים לפעמים

ואני מיתכוון שהיו יכולים להוסיף דברים בסגנון של מרוצי מירכבות

ומיני משחקים אחרים פה ושם כדי לתת קצת יותר גיוון

אומנם המשחק מגוון אבל היה הרבה יותר טוב אם כמה תוספות פה ושם

אני מקווה שב2 יוסיפו חלקי משחקיות אחרים גם

ושישפרו תעלילה

פורסם
  • מחבר

טוב שציינת את זה משום שבדמו יש גם אקסטרא של סרטון שמתאר איך החברה המפתחת התכוננה להציג את המשחק בתערוכת E3 האחרונה ובין היתר הראו שם שלב שבו קרייטוס נלחם כאשר הוא רכוב על ציפור(נדמה לי שקוראים ליצור פגסוס אבל לא סגור על זה) וכל השלב פשוט מתרחש בשמיים כאשר קרייטוס קופץ מציפור לציפור, עושה קומבואים משוגעים או פשוט מאוד מתנהג כמו עצמו ;D. לדעתי לא נראה עוד רעיון כזה בעולם המשחקים או לפחות לא יישמו אותו טוב כמו שכאן.

פורסם

תיראה רכבו על דרקונים מזמן

אבל נישמעה טוב

פשוט אני לא רוצה להרביץ למיליוני אויבים ואז להרביץ עוד פעם למיליוני אויבים

אני רוצה גם דברים אחרים

פורסם

דמו ענק, שיחקתי בו היום (חיקיתי לפאטץ' של HDL) ואני כבר מת לשים את הידיים המזיעות שלי המשחק השלם :jump:

פורסם
  • מחבר

אני רוצה גם דברים אחרים

אחרי שתילחם בקולוסוס אתה תראה מה זה דברים אחרים ;)

פורסם

אפשר לשאול איך השגתם את הדמו?

תודה

פורסם

כן - איפה אפשר להוריד את הדמו?

פורסם

חפשו באתרים הנבחרים (מישהו שמע על גוגל?)

פורסם

עריכה: מצאתי.

פורסם

זה למחשב או ל ps2??

פורסם

PS2

פורסם

הדמו הזה כל-כך טוב... אם הדמו באיכות כזו אז קשה לדמיין מה יהיה משחק המלא.

הגראפיקה השתפרה מאוד וגם האנימציות (אתה פשוט לא מאמין שהפס2 יכול לרנדר גראפיקה כזו... במיוחד את הפסל!!!), ומערכת הקרבות הרבה יותר כיפית וזורמת. זה פשוט שווה קנייה.

פורסם

בGod Of War הראשון הרבה מהאלמנטים הגרפים היו דו מימדים

והמצלמה היתה קבועה

אני לא יודע איך 2 אבל אם הגרפיקה באותו סיגנון אז זה לא צריך להיות בעיתי לPS2

(לא שזה רע דווקא מאוד אהבתי תגרפיקה בראשון והיא עשתה את תפקידה מצוין)

פורסם
  • מחבר

אין מה לומר, הגרפיקה במשחק עושה את עבודתה נאמנה, הטופ שהפוסי2 יכולה להציג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים