עבור לתוכן

המלצתכם על מצלמת וידאו דיגיטלית

Featured Replies

פורסם

שלום,

אחרי 10 שנים עם מצלמת וידאו אנלוגית (ללא מסך נפתח- מסוג סוני) החלטתי לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית.

המטרה שהמצלמה תהיה איכותית ולכן חשבתי על SONY , חשוב שתהיה קטנה - מסך נשלף (מן הסתם) , חשוב שיהיה לה ZOOM טוב

ומגה פיקסלים גבוהה - ושסוף סוף אוכל לחבר אותה למחשב ולערוך את הסרטים.

הבנתי שהמצלמות MINI-DV טובות יותר באיכותן מאלו של ה- DVD .

מבחינת תקציב - לא ממש משנה, אני אשקיע מעט יותר אם יש צורך , מחיר משוער , חשבתי שמחיר מצלמה אמור להיות סביב 3-3.5 אלף ש"ח.

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

למיטב הבנתי אין מגה פיקסלים במצלמת וידאו, הן מצלמות ברזולוציה של 720X576...

לי בעצמי יש מצלמת וידאושל סוני מדגם DRC HC24E ואני מרוצה :)

זמן בטריה ממוצע של שעה וחצי, טעינה של חצי שעה בסך הכל ואיכות מעולה :)

גם המיקרופונים מעולים. הייתי בהופעות חיות וישבתי במרחק של 10 מטר מהרמקולים ושמעו מעולה בבית.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על ההמלצה - הבנתי שיש מגה פיקסל עבור צילום דיגיטלי (סטילס)

תודה על ההמלצות - אשמח לקבל עוד חוו"ד....

פורסם

ראשית היום אל תקנה מצלמה שהיא לא HD.

יכול להיות שזה מעט יקר עדיין אז אם יש לך ברירה תמתין.

לגבי פורמט ההקלטה, באיכותו המרבית פורמט ה- DVD טוב יותר מפורמט ה- MiniDV. רק שים לב, תפריד בין המדיה שעליה נשמר המידע לפורמט בו נשמר המידע.

היום יש מצלמות ששומרות את המידע על כרטיסי זכרון. לטעמי, לך איתם. למה לך קלטות וכל הבלאגן הזה. אח"כ לקרוא את הקלטות למחשב לעריכה וכו'.

ככה שאם יש לך עדיין מעט זמן, אלו 2 פיצ'רים שיישנו לגמרי את כל נושא צילום הוידאו הדיגטלי ויהפכו אותו דומה בהרבה לצילום סטילש דיגיטלי.

תבוא, תשפוך את הסרט להארד דיסק. תערוך, צרוב ל- DVD ויאללה (רק לזכור אורך חיים של DVD כ- 3 שנים).

פורסם

(רק לזכור אורך חיים של DVD כ- 3 שנים).

מאיפה זה בא?

פורסם

שאלה טובה.לדעתי זאת הערכה אופטימית.זה מאוד תלוי בסוג המדיה ואופן אחסונה.אם מדיה איכותית אפשר להיות רגוע במשך כמה שנים ואם בודקים מדי פעם את הקריאות ומגבים כשיש בעיות אז :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

רגע שאתם אומרים HD - אתה מתכוונן למצלמה עם HARD DISK ???? עם כרטיס זכרון ???

למה שמדיה DVD ישמר רק ל- 3 שנים ?

סרט/מידע שאני שם על תקליטור DVD בפורמט דיגטלי שמאוחסן במקום טוב , למה שיתקלקל בכלל ?

רק עכשיו סיימתי להעביר כמה קלטות מפורמט 8 מ"מ או מקלטות וידאו של פעם ל תקליטורי DVD מתוך מחשבה שילוו אותי כל החיים...

לא ידעתי שגם להם יש בלאי...

תודה רבה על המידע

פורסם

רגע שאתם אומרים HD - אתה מתכוונן למצלמה עם HARD DISK ???? עם כרטיס זכרון ???

למה שמדיה DVD ישמר רק ל- 3 שנים ?

סרט/מידע שאני שם על תקליטור DVD בפורמט דיגטלי שמאוחסן במקום טוב , למה שיתקלקל בכלל ?

רק עכשיו סיימתי להעביר כמה קלטות מפורמט 8 מ"מ או מקלטות וידאו של פעם ל תקליטורי DVD מתוך מחשבה שילוו אותי כל החיים...

לא ידעתי שגם להם יש בלאי...

תודה רבה על המידע

אני משער שהוא מתכוון למצלמת HIGH DEFINITION...

לגבי כל השאר לא יודע.. אבל אני יודע שדיסק DVD שורד יותר משלוש שנים.

פורסם

קודם כל מה המטרה שלך במצלמה?

תיעוד פרטי של ארועים חשובים? או צילום למטרת עריכה ויצירת סרטים?

במקרה הראשון המלצתי היא להשתמש במצלמה בפורמט די וי די, בעיקר בגלל הנוחות והעובדה שבסוף הצילום יש לך דיסק די וי די.

במקרה השני שבו הדגש הוא על עריכה- רק פורמט מיני די וי! למצלמות מיני די וי ממשקיות מעולה וכמעט בלעדית לרוב תוכנות העריכה כיום (אויד, פרמייר, וגאס וכו..)

באופן כללי האיכות של קלטות המיני די וי הרבה יותר טובה מאיכות של די וי די

יובל

פורסם
  • מחבר

כאחד פרפקציוניסט - האיכות מאוד חשובה לי אז ניראה לי שאכן "נלך" על מצלמות מיני די וי .

השאלה איזו עדיפה מבינהן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים