פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים קניתי מסך חדש של LG ויש בו פיקסל אדום תקוע משום מה רואים אותו כמעט בכל מצב חוץ מאשר המסך לבןלא הצלחתי לשחרר אותו ע"י כל הפתרונות שהוצעו כאן בסטיקי.רכשתי את המסך לפני יומיים האם יחליפו לי אותו?מה התחייבות החנות לגבי פיקסל כזה והאם אני יכול להחליף את המסך או לבטל את העסקה?מה המלצותיכם...?
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר השאלה אם הם חייבים להחליף לי האם זו עילה להחלפה או שהם יכולים לבקש ממני לשלוח לתיקוןדרך אגב נקנה בסנסור
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים לפי מה שאני יודע היבואן של LG מתחייב להחלפה בשבועיים הראשונים.הם יתנו לך חדש וישלחו את התקול ליבואן.ולפעם הבאה,מסך LCD תבקש לבדוק בקנייה לבדיקת פיקסלים שרופים,אנ כבר עשיתי את זה לפני מספר חודשים וגיליתי פיקסל שרוף במסך וקיבלתי אחר.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר נכנסתי לאתר שלהם ולא הצלחתי למצא את מה שאמרת רק כתוב שם שהם מתחייבים להחליף מסך עם מעל 3 פיקסלים שרופיםהאם הם חייבים להחליף לי בגלל שקניתי לפני יומיים? האם אני זכאי לבטל עסקה בגלל דבר כזה?איפה ראית שבמשך שבועיים הם חייבים להחליף לי?
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים פשוט תלך לחנות ותדרוש מסך אחר בלי פיקלסים מתים, עזוב אותך אם רשום או לא רשום, את זה היית צריך לברר טוב טוב לפני הקניה.עכשיו כבר מאוחר מידי לזה ולכן הכי קל ללכת לדרוש שיחליפו, אם לא מוכנים להחליף אתה יכול לדרוש להחזיר את המוצרולבטל את העיסקה עם כל מה שנובע מביטול עסקה.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר נראה לך הגיוני שאחרי הביטול אני יחזור ואקנה באותה חנות את אותו מסך???
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים נגדיר את זה ככה, בשבוע הראשון, לא משנה אפילו אם לא רשום, זה הכל תלוי בך... אם תבוא בגישה שבטוח יחליפו לך, אז הם יחליפו (אלא אם זה חנות ממש חרא, ואז אני בספק שמישהו היה עדיין קונה שם).
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים תממש אחריות תחליף אל תבזבז זמןלא רוצים תבטל יחזירו לך כסף...תקנה בחנות אחרת מה הבעיה
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר תודה לכולם החלפתי היו מאוד נחמדים וגם ביצעו בדיקה במקום לבדוק שהכל בסדר עם תוכנה דומה למה שנתנו כאן בפורום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.