עבור לתוכן

בעיית פיקסל תקוע ואחריות

Featured Replies

פורסם

קניתי מסך חדש של LG ויש בו פיקסל אדום תקוע משום מה רואים אותו כמעט בכל מצב חוץ מאשר המסך לבן

לא הצלחתי לשחרר אותו ע"י כל הפתרונות שהוצעו כאן בסטיקי.

רכשתי את המסך לפני יומיים האם יחליפו לי אותו?

מה התחייבות החנות לגבי פיקסל כזה והאם אני יכול להחליף את המסך או לבטל את העסקה?

מה המלצותיכם...?

פורסם

לך תחליף.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם הם חייבים להחליף לי האם זו עילה להחלפה או שהם יכולים לבקש ממני לשלוח לתיקון

דרך אגב נקנה בסנסור

פורסם

לפי מה שאני יודע היבואן של LG מתחייב להחלפה בשבועיים הראשונים.

הם יתנו לך חדש וישלחו את התקול ליבואן.

ולפעם הבאה,מסך LCD תבקש לבדוק בקנייה לבדיקת פיקסלים שרופים,אנ כבר עשיתי את זה לפני מספר חודשים וגיליתי פיקסל שרוף במסך וקיבלתי אחר.

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לאתר שלהם ולא הצלחתי למצא את מה שאמרת רק כתוב שם שהם מתחייבים להחליף מסך עם מעל 3 פיקסלים שרופים

האם הם חייבים להחליף לי בגלל שקניתי לפני יומיים? האם אני זכאי לבטל עסקה בגלל דבר כזה?

איפה ראית שבמשך שבועיים הם חייבים להחליף לי?

פורסם

פשוט תלך לחנות ותדרוש מסך אחר בלי פיקלסים מתים, עזוב אותך אם רשום או לא רשום, את זה היית צריך לברר טוב טוב לפני הקניה.

עכשיו כבר מאוחר מידי לזה ולכן הכי קל ללכת לדרוש שיחליפו, אם לא מוכנים להחליף אתה יכול לדרוש להחזיר את המוצר

ולבטל את העיסקה עם כל מה שנובע מביטול עסקה.

פורסם
  • מחבר

נראה לך הגיוני שאחרי הביטול אני יחזור ואקנה באותה חנות את אותו מסך???

פורסם

נגדיר את זה ככה, בשבוע הראשון, לא משנה אפילו אם לא רשום, זה הכל תלוי בך... אם תבוא בגישה שבטוח יחליפו לך, אז הם יחליפו (אלא אם זה חנות ממש חרא, ואז אני בספק שמישהו היה עדיין קונה שם).

פורסם

תממש אחריות תחליף אל תבזבז זמן

לא רוצים תבטל יחזירו לך כסף...תקנה בחנות אחרת מה הבעיה

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם החלפתי היו מאוד נחמדים וגם ביצעו בדיקה במקום לבדוק שהכל בסדר עם תוכנה דומה למה שנתנו כאן בפורום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים