פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים יש לי ראוטר לינקסיס המומלץ [GL]ומודם רוטל RTA1320aהמודם יתחבר מן הסתם לראוטראז האם את כל ההגדרות אני עושה רק מהראוטר?אז אני מחבר את הראוטר מגדיר הכל ומחבר אליו את המודם?
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים אתה מחבר את המודם שלך לקו הטלפון, לחשמל וליציאת הWAN בראוטר שלך. ומחבר מחשב בודד לראוטר, מדליק את כולם(אם הם עדיין לא בחשמל). נכנס לממשק הניהול של הנתב שלך ומגדיר משם חייגן PPPoE עם שם משתמש וסיסמא, בזה ההתחברות לאינטרנט מסתיימת, במודם אין מה להגדיר, הוא שקוף לגלישה שלך ולראוטר שלך. אל תשכח את סיומת הספק אחרי ה @ בשם המשתמש, יום טוב לממשק הניהול- ממשק ממנו מתבצעות כל ההגדרות, נכנסים אליו דרך הinternet explorer. בשביל לדעת את הכתובת שלו בלי עיונים מיותרים בספר ההוראות, תכנס להתחל(start) והפעלה(run) ותקליד, CMD. במסך הCMD, תקליד את הפקודה ipconfig, מה שיופיע לך בשורת ה default gateway יהיה הכתובת שאתה צריך להזין ב-internet explorer ולגלוש אליה.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר אוקיי תודה רבהואחרי שאני מחבר את הראוטר והמודם אמורה להיות לי גישה מיידית לאינטרנט [לפני כל מיני עדכונים לראוטר ופתיחת פורטים וכו']?
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים בתוך הראוטר שלך יש מקום לבחור את סוג ההתקשרות לאינטרנט.תבדוק איפה זה נמצא לפי חוברת ההוראות, שם תגדיר את סוגההתקשרות(PPPoE) ושם המשתמש עם @סיומת ספק והסיסמא.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים אוקיי תודה רבהואחרי שאני מחבר את הראוטר והמודם אמורה להיות לי גישה מיידית לאינטרנט [לפני כל מיני עדכונים לראוטר ופתיחת פורטים וכו']?כנס לממשק של הנתב בעזרת רשימת הכתובת הבאה בשורת הכתובת 192.168.1.1אם אני זוכר נכון המשתמש תשאיר ריק והסיסמא הינה admin.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר אוקיימחר לאחר העבודה אני אחבר הכלובתקווה שהכל יסתדראם לא אני אבקש פה עזרה.. [=
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים אוקיי מחר לאחר העבודה אני אחבר הכל ובתקווה שהכל יסתדר אם לא אני אבקש פה עזרה.. [= בשמחה אנחנו פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.