עבור לתוכן

נאצים או לא?

Featured Replies

פורסם

אבל הקטע הוא שחצי מהאנשים לא יודעים את העובדה הזאת, לפי דעתי.

ועכשיו שאתה יודע, תפסיק לנסוע בפורד?

• תגובות 43
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא. הם לא נאצים. פעם ראית להקה נאצית? אתה חושב שהם יצליחו לפרסם את עצמם בקנה מידה נורמלי בלי שהרשויות יזיינו אותם לפני-כן - ועוד ממשלת גרמניה אל תשכח.

פורסם

לא. הם לא נאצים. פעם ראית להקה נאצית? אתה חושב שהם יצליחו לפרסם את עצמם בקנה מידה נורמלי בלי שהרשויות יזיינו אותם לפני-כן - ועוד ממשלת גרמניה אל תשכח.

תגובה מעליך?

Ace of Base?

אחת הלהקות היותר מצליחות בשנות ה90 (וכן, עלו על זה באותו זמן).

פורסם

כמה סיבות שחושבים שרמשטיין נאצים הן :

אנשים אדיוטים,שומעים גרמנית ישר חושבים שהם נאצים.

עוד דבר,בפתח תקווה פרצו כמה פעמים לבתי כנסת(אני יודע שגם בעוד כמה ערים) וציירו צלבי קרס על כל הבית כנסת ועל הרצפה כתוב בגדול Rammstein

עם שגיאות כתיב ד"א.

פורסם

לא נכנסתי לזה כי כתוב שם "Gamer.co.il". עכשיו כשקראתי את הכותרת אני גם לא הולך להמשיך לקרוא.

פורסם

עובדה שלהקות נאציות כמו סלייר כן מצליחות ולא עושים להם כלום. :nono:

סתם :smile1:

פורסם

לא נכנסתי לזה כי כתוב שם "Gamer.co.il". עכשיו כשקראתי את הכותרת אני גם לא הולך להמשיך לקרוא.

תינוקי למדי מצידך, אני חייב לציין.
פורסם

בקשר לנושא,

לרמשטיין יש שיר LINKS 234

שבו הם שרים,

"They want my heart on the right spot

but then I look below

it beats left there"

(כמובן שבמקור בגרמנית)

ולדעת רבים זה מתייחס לפוליטיקה.

ורמשטיין להקה מעולה עם ליריקה גאונית לרוב והרבה עוצמה.

הנה הקליפ של LINKS 234:

פורסם

זה רק אני או שהפוסט בGAMER נראה לי כמו זיון שכל אחד גדול? הקשבתי וזה לא נשמע לי עברית....

פורסם

כנ"ל..אנשים פשוט מחפשים קונספירציות..עזבו אתכם..תמיד ישנאו יהודים וזה לא מחדש לאף אחד כלום ככה שתפסיקו כבר להתבכיין ותשבו בשקט..

וסלייר לא נאצים !! טום אריה נשוי ליהודיה FFS

פורסם

זה רק אני או שהפוסט בGAMER נראה לי כמו זיון שכל אחד גדול? הקשבתי וזה לא נשמע לי עברית....

גם אני חשבתי.

אבל הם הודו.

פורסם

רק כדי שכולם יירגעו, רשימה של להקות כן נאציות. ספק רב אם מישהו מכיר אותם מחוץ למעגלים שלהם:

http://en.wikipedia.org/wiki/Neo-Nazism#Neo-Nazi_bands

שורה תחתונה

רמשטיין לא נאצים

סלייר לא נאצים

ותאמינו או לא, גם נינט לא נאצית

תודה ויום טוב :hi:

פורסם

זה כי זה לטינית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים