פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים איך מורידים או מוצאים את gpedit.msc בווינדוס וויסטה ?זהו רכיב שתופס רוחב פס ב- XP תופס 20 % מעניין איך בוויסטה ?
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים פשוט תכתוב בSEARCH שבSTARTGPEDIT.MSCואל תצפה שמהירות האינטרנט שלך תגדל בגלל השטות הזאת...There have been claims in various published technical articles and newsgroup postings that Windows XP always reserves 20 percent of the available bandwidth for QoS. These claims are incorrect. The information in the "Clarification about QoS in end computers that are Running Windows XP" section correctly describes the behavior of Windows XP systems. http://support.microsoft.com/kb/316666
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים מחבר אני ניסיתי כבר לרשום בSTARTGPEDIT.MSCלא נמצא כלום !לכן פניתי לפורום הקישור שלך הוא קשור בכלל ל- XP ?בקצרה עפ"י ניסיון רב עם XP הורדת 20% אלו מוסיפה מאוד למהירות האינטרנט ושוב למערכת מקונפגת נכון ושוב השאלה איך מורידים או מגיעים ל- GPEDIT.MSC במערכת וויסטה ?
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים כשאני כותב בSTART GPEDIT.MSC זה נכנס ליהקובץ נמצא בספריה SYSTEM32ואין לו השפעה על כלום, הכל בראש שלך
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים מחבר יש אנשים רבים שיודעים לשמור על מחשב נקי ומקונפנג ומנסיון וגם וניסוי עם טסטים בהורדות מול שרתים של בזק ללא הפרעה או אתרים מסויים הצלחנו לראות בזמנו שיפור גדול אני מצטער מאוד שאצלך זה לא עובד .לעצם השאלה שנשאלה צר לי גם לומר שניכנסתי ל-STARTלא מצאתי שום GPEDIT.MSC הוא צריך להיות קשור לרגסטי לקינפוג ?
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים זה לא עובד אצל אף אחד, הכל בראש שלךמה לא היה ברור בלינק שהבאתי?בכל אופן, ההגבלה של האינטרנט היא מהספקית והתשתית, לא משהו שקשור למערכת ההפעלהשום הגדרה לא תשנה את העובדה שיש לך אינטרנט 1.5M ולא תוסיף לך מהירותואני באמת לא מבין מה אתה רוצה חבל שלא רואים בתמונה איזה מגניב הDREAMSCENE ;D[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים מחבר שוב אתה טועה יש לי אינטרנט במהירות 2.5 מגה !לגבי הלינק זה מדבר על XP שים לב אני שואל לגבי WIN VISTA ההגבלה של האינטרנט היא מהספקית והתשתיתזה ברור אף אחד לא יקבל 2 מגה במקום 1.5 לדוגמא ( בניסוי עם תוכנות שיתוף היה סטטיסטית עדפות ברורה במהירות במחשבים שעמדו על 0% ושוב עמך הסליחה ) אבל שהוציאו את XP תיכננו ש20 % ילך לאלמנטים קצת שונים לא רק להורדה מול ספקי האינטרנט .אתה כותב -שאתה לא מבין מה אני רוצה ?תקרא בראש העמוד בצורה מאוד ברורה !!!את השאלה שלי ....ועד עכשיו התשובות שלך היו שגויות ולא טובות זה מספיק ברור !
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים אני מוריד כל הזמן במקסימום המהירות שהספקית נותנת ליומעלה במקסימום המהירות שהספקית נותנת ליולא עשיתי שום TWEAK ושום כלוםזה נכון גם לגבי XP וגם לגבי ויסטהמישהו פעם הריץ את השטות הזאת באינטרנט ואנשים עדיין בולעים את זה, לא ייאמןאני מבין מה אתה רוצהאני לא מבין מה אתה לא קולט כשאומרים לך שמדובר בשטותתמשיך לחשוב שאיזה הגדרת קסם תתן לך 20% תוספת למהירותצירפתי לך מקודם תמונה שמראה איך להגיע לGPEDIT.MSCתהנה עם האינטרנט הסופר-דופר מהיר שלךNOOOOB
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים מחבר 3 פעמים כתבתי שזה מה שעשיתי צר לי אצלי בוויסטה אני לא מקבל את התשובה שקיבלת אולי גירסאות שונות ?או דבר אחר עזוב אני יחפש במקום אחר .
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים ה 20% אחוז האלו שמורים לתוכנות שמשתמשות ב QOS. במחשב XP רגיל התוכנה היחידה שעושה זאת היא ה Windows Update של מיקרוסופט. ככה שבהנחה שאתה לא מוריד כל החיים שלך עדכונים ממיקרוסופט (ואולי לא משתמש באיזה משהו אחר שמשתמש במנגנון הזה), אז המערכת משחררת את ה 20% האלו...
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים אל תיהיה בטוח שמיקרוסופט שמרו את ה20 אחוז רק לשימושים של הupdate.לך תדע אלו עוד שימושים היא עושה ב20 אחוז...
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר אבל עם כל הכבוד עדיין לא מצאתי את זה במערכת ורק לאחר שאני ימצא הוכל לנסות לשחק עם זה ולהתנסות ורק לאחר מכן להיות חכם .
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים אל תיהיה בטוח שמיקרוסופט שמרו את ה20 אחוז רק לשימושים של הupdate.לך תדע אלו עוד שימושים היא עושה ב20 אחוז...אם היו שימושים זדוניים, רוב הסיכויים שכולם היו יודעים על זה כבר (כמו שהם עשו בזמנו עם windows 95 וה onilne register שלו...).
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר שוב בא לא נדבר על כאילו !ואילו !ואולי !וכולמיני דברים שלא קשורים לעניין ולא מקצועיים .השאלה נשאלת מאוד בפשטות , שימו לב על תסבכו אותה !!!היכן ניתן למצוא את GPEDIT.MSCלכיוון ברגיסטרי ,ובאם ובכלל ניתן למצוא ?מדובר על מערכת קנויה VISTA ולא גירסת בטא למינהם השאלה פונה לאנשים שמבינים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.